festivalul internaţional al artei lirice revine curând la sibiu! iată de unde puteţi să achiziţionaţi biletele

Festivalul Internaţional al Artei Lirice revine la sibiu în 10 septembrie cu un spectacol de excepţie. Biletele au fost deja puse în vânzare.

 

 

Biletele pentru ediţia a 13-a a Festivalului Internaţional al Artei Lirice au fost puse în vânzare începând de marţi, 2 septembrie 2014 la Casa de bilete a Sălii Thalia din Sibiu, între orele 12 şi 16.

Festivalul va începe miercuri 10 septembrie 2014 cu un spectacol de fado ce îi are ca invitaţi pe soprana Elena Moşuc şi cântăreţul de fado Gonçalo Salgueiro (Portugalia) alături de Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu condusă de dirijorul Gabriel Bebeşelea.

Preţul unui bilet pentru acest spectacol costă 30 lei. Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de o reducere de 50%.

Programul festivalului mai cuprinde spectacole de operă, operetă, operă pentru copii, recitaluri de lieduri şi gale de operă – realizate în colaborare cu instituţii muzicale din Romania şi străinătate, artişti lirici, dirijori, solişti invitaţi.

De asemenea, între 17 şi 19 septembrie vor avea loc o serie de flashmob-uri în spaţii neconvenţionale din Sibiu. Programul complet al festivalului poate fi consultat pe pagina www.filarmonicasibiu.ro

 

Ultima oră

Comentariul meu