femeie lovită pe trecerea de pietoni în sibiu. autorul a fugit de la locul accidentului!

A lovit o femeie pe trecerea pentru pietoni şi a fugit de la locul accidentului. Un bărbat a provocat un accident în data de 2 septembrie în jurul 20,25 pe Şoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu.

 

 

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie rutieră care au constatat că o femeie în vârstă de 40 de ani, din satul Cârţa, care încerca să traverseze drumul pe trecerea pentru pietoni situată în dreptul unei benzinării a fost lovită de un autoturism care circula dinspre centrul oraşului spre aeroport.

Bărbatul a părăsit locul producerii accidentului. Femeia a suferit răni grave şi a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu pentru investigaţii amănunţite, unde a şi rămas internată. În urma activităţilor investigativ operative desfăşurate de către poliţişti, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea Cristian, posesor al permisului de conducere din luna martie a anului curent.

Conducătorul auto şi femeia rănită au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. În prezent, conducătorul auto este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Ultima oră

Comentariul meu