video marcajele și indicatoarele de limită de viteză de pe dn14 sibiu – mediaș, controlate de cnadnr

Președintele Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea, a afirmat marți într-o conferință de presă că problema marcajelor și indicatoarelor rutiere de pe DN14, va fi rezolvată în scurt timp, iar cele montate ”în exces”, vor fi schimbate.

 

Calvarul șoferilor care folosesc acum DN14 și se lovesc de tot felul de limite de viteză ieșite din comun, apărute odată cu reabilitarea drumului care leagă Sibiul de Mediaș, are mari șanse să se termine în câteva săptămâni.

Consiliul Județean Sibiu a luat legătura cu Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, iar de acolo s-a primit promisiunea că se va face o verificare a configurației apărută în urmă cu câteva luni, în ceea ce privește limitele de viteză în anumite zone, iar unde se va constata că este vorba de exces, se vor face schimbări.

”Eu am luat legătura telefonic cu directorul CNADNR, vizavi de problema noilor marcaje și indicatoare rutiere de pe Drumul Național 14. Mi-a spus că nu este recepționat drumul și urmează să fie făcută o verificare pentru a vedea dacă limitele respectă sau nu legislația și dacă nu cumva este un exces de limitare de viteză. Cu siguranță la recepție va fi un drum recepționat care corespunde tuturor standardelor de drum național. Asta mi-a promis directorul companiei”, a spus marți, Ioan Cindrea, președintele Consiliului Județean Sibiu.

 

Securitatea în trafic, prioritară pe DN14

Ioan Cindrea a ținut să precizeze însă că schimbările se vor face dacă e cazul, numai ținând cont de securitatea în trafic.

CITEŞTE ŞI: VIDEO Coșmar pentru șoferi pe DN14 între Sibiu și Mediaș. Uite ce-i îngrozește pe conducătorii auto!

”Mi s-a spus că se va verifica tot ceea ce presa a sesizat. (..) Eu sper să fie așa. Pe mine mă bucură că am reușit și am deblocat această investiție. (..) S-a continuat investiția și s-a găsit o soluție. (..) S-au găsit soluții și iată că drumul a fost terminat așa cum era prevăzut în grafic. Pentru noi lucrul acesta e prioritar. Bineînțeles că și circulația este prioritară, iar dacă este un exces de semnalizare a drumului, eu sunt convins că acest lucru va fi rezolvat. Eu cred însă că securitatea este mai presus decât dorința noastră de a circula mai rapid pe un drum. Oricum se circulă mult mai bine acum pe acest drum”, a mai spus Cindrea.

Ultima oră

Comentariul meu