tutorial: cum să afli dacă cineva caută informații despre tine pe google

Vrei sa afli imediat cand cineva scotoceste pe google dupa informatii despre tine?  „Me on the web” – Eu pe web este ultima unealtă dezvoltată de Google, care permite utilizatorilor să afle dacă cineva a căutat date personale despre ei.

Astfel, dacă vrei să stii când cineva caută informații despre ține pe Google, poți să îți setezi o alertă, care te va aviza imediat ce cineva a efectuat o căutare cu numele tău.

Pentru a activă alertă, ai nevoie de un cont Google și trebuie să urmezi câțiva păși pe care ți-i explicăm mai jos:

1. Intră în contul de Google și mergi la secțiunea „Eu pe web”, care se găsește în fereastră de setări,  Instrumente pentru date, ale contului Google.

instrumente de date   setări cont

2. În această secțiune, poți caută ce informații despre ține se găsesc pe Google, sau îți poți seta o alertă, că să afli când cineva te caută pe google.eu pe web   setări cont

3. Google va seta alertă pentru căutări cu numele tău, dar se pot seta și alte alerte, cum ar fi dacă cineva caută informații folosind adresă ta de e-mail, sau un nick pe care tu îl folosești, numărul tău de telefon sau alt date despre ține.

4. Ulterior poți edita această alertă de la icoană de editare, poți decide frecvență cu care dorești să primești alertele și la ce adresă de email să le primești.

Nu a fost deloc complicat, nu-i așa? Dacă ești o persoană căutată, vei afla curând, pentru că Google nu va uita să te alerteze! Dacă ți-a fost de folos, mai departe informația și amicilor tăi!

Ultima oră

Comentariul meu