video a apărut reclama filmată de jean claude van damme la bâlea lac. poftim imaginile!

Imaginile următoare ni-l prezintă pe același mare luptător cu care ne-am obișnuit și care spune de data aceasta o poveste. Reclama e concepută în așa fel încât până la sfârșit ai impresia că vezi un film și nicidecum o reclamă la Coors Light Ice Bar.

 

Reclama îl are în centru pe binecunoscutul actor Jean-Claude Van Damme și a apărut în 20 august, 2014 în Marea Britanie. Van Damme sculptează în gheață cu mâinile goale, demonstrând încă odată că își merită locul printre cei mai apreciați luptători și actori.

Povestitorul este totodată personajul principal al poveștii care ne ține în suspans până în ultimele momente. Abia în ultimele secunde ale reclamei aflăm care este subiectul discuției, cu atât mai mult cu cât sunt sigură că toată lumea se concentrează pe marele actor și nu pe produsul promovat.

Imaginile sunt filmate în România la Bâlea Lac, fapt care aduce un mare avantaj țării noastre. Un actor cunoscut și apreciat plus locul de vis în care s-au tras cadrele duc inevitabil la o reclamă de mare succes și publicitate pozitivă României!

[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=4tJIe-OazUc”]

 

Ultima oră

Comentariul meu