Competiție între eroi la Sibiu. Ce probe au de trecut cei mai bravi pompieri din România!

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, este gazda Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă, etapa națională. Competiția se desfășoară în perioada 26-29 august 2014.

 

 

Deschiderea oficială a competiţiei a avut loc ieri, 27 august, de la ora  09:00, la Baza Sportivă “Pompierul” din Sibiu. În deschiderea competiției, domnul inspector șef al I.S.U. Sibiu, colonel Laurențiu Cosmin BALCU, le-a urat bun venit participanților.

”Este un prilej de bucurie şi mândrie faptul că în acest an Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu este gazdă al unui astfel de concurs, care are drept scop principal dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă.

Ne-am propus să ne implicăm profund în buna desfăşurare a acestei competiţii şi să observăm împreună nivelul de pregătire a Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă. Sperăm ca acest concurs să fie o experienţă constructivă, care să transmită entuziasm faţă de competiţie, spirit de echipă, ambiţie şi respect”, a declarat colonelul.

Prima probă a constat în întreceri la Scara de fereastră. La linia de start s-au aliniat loturile reprezentative ale județelor Bacău, Bihor, Botoşani, Bucureşti, Călăraşi, Iaşi, Ialomiţa, Mehedinţi, Neamţ, Sibiu, Suceava şi Tulcea, calificate la faza națională.

Competiția continuă astăzi, 28 august, la Baza Sportivă “Pompierul” şi pe stadionul Voinţa, cu alte două probe, respectiv: pista cu obstacole pe 100 m( între orele 08:15 – 11:30) și  ștafeta 4×100 m (între orele 12:30 – 14:30).

Ultima oră

Comentariul meu