Cea mai modernă Sală Polivalentă din ţară va fi inaugurată la Cluj Napoca. Vezi cum va arăta.

Noua Sală Polivalentă din Cluj-Napoca, cu o capacitate de 7.300 de locuri şi care poate fi mărită la 10.000 de locuri pentru concerte, este finalizată în proporţie de 95 la sută, iar miercuri a fost testat sistemul video box, unic în România. Lucrările la noua sală clujeană sunt finalizate în proporţie de 95 la sută, iar miercuri, a fost testat şi sistemul video box, care a costat aproximativ 190.000 de euro.

Potrivit informărilor primăriei clujene, spectatorii vor putea urmări pe video box imagini proiectate în HD, element ce nu mai există în acest moment în România decât la Naţional Arena.

În prezent, la sala clujenă se lucrează la finisaje, lucrările intrând în linie dreaptă pentru recepţia acestora din 15 septembrie. Sala va avea 7.300 de scaune a căror montare a început deja, dar la concerte capacitatea sălii va creşte la 10.000 de locuri graţie unei tribune retractabile.

“Din ce am văzut astăzi, am certitudinea că nu vor fi întârzieri şi, mai mult, prin sistemele instalate şi suprafeţele de joc omologate internaţional, cred că municipiul Cluj-Napoca va avea în scurt timp cea mai bună infrastructură sportivă din ţara noastră. Mai sunt trei săptămâni până la demararea procedurilor de recepţie, iar lucrările sunt finalizate în >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu