ce se intampla daca ungeti cu untura o zona afectata a corpului?

Specialistii sustin ca untura are puteri miraculoase de vindecare, mai ales in cazul copiilor. Citeste ce beneficii are asupra corpului uman.

Untura este o grasime de origine animala. Aceasta este produsa prin topirea de grasime a porcilor.

Untura este cea mai utilizata pe scara larga in tratamentul de eruptii cutanat. Eruptia cutanata apare mai ales la copiii mici. Recomandat este sa raspanditi untura pe zona afectata.

Cu toate acestea, utilizarea ei trebuie sa se faca extrem de atent, pentru ca produsul are un efect de incalzire. Evitati practicarea acestei metode in timpul verii, deoarece aceasta poate duce la efecte negative asupra pielii copilului.

Nu trebuie sa ignoram faptul ca multi oameni sunt alergici. Respectati zonele afectate de zi cu zi, in cazul in care folositi puterea de vindecare a unturii.

In cazul in care suferiti de descuamarea pielii puteti profita de asemenea de untura, pentru ca va puteti rezolva aceasta problema. Ungeti zona afectata, dar lasati pielea sa respire.

In caz de psoriazis sau eczeme, folositi aceeași metoda care s-a dovedit foarte utila.
Cand suferiti de dureri articulare sau musculare severe, va puteti baza, de asemenea, pe medicina traditionala, frecand zona afectata cu untura. Efectul si puterea acesteia este utila si in cazul bolilor precum: sciatica sau vene varicoase.

Citeste continuarea pe www.imaginea.info

Ultima oră

Comentariul meu