baschetbalist american găsit într-o baltă de sânge la mediaș și internat la psihiatrie în sibiu

Baschetbalistul american Kevin Thomson, ultima oară în Olanda la ZZ Leiden, a sosit luni dimineaţa în Mediaş pentru un eventual angajament cu Gaz Metan.

 

Conform unor surse apropiate echipei de baschet, Thomson a efectuat în cursul serii de luni, un antrenament uşor după care a fost condus la un hotel din localitate unde era cazat. Baschetbalistul ar fi spus că nu se simte prea bine însă a rămas la hotel.

În cursul dimineţii de marţi, jucătorul american nu a fost găsit în camera de hotel, ci undeva în apropiere, acuzând încontinuare unele probleme de sănătate, motiv pentru care a fost transportat de urgenţă la Spitalul Mediaş, pentru îngrijiri medicale.

Se pare că americanul ar fi refuzat tratamentul propus de personalul spitalului şi a fugit din instituţia medicală, el fiind găsit ulterior în apropiere de uzina de apă, având zgârieturi pe corp.

Internat la Psihiatrie în Sibiu

S-a decis internarea de urgenţă la Spitalul de psihiatrie din Sibiu, acolo unde se află şi la ora actuală, pentru investigaţii.

„El este de doar cîteva zile în România. De atunci am vorbit de mai multe ori cu el şi nu mi-a dat de înţeles că ar avea un comportament straniu. Sînt extrem de surprins de cele petrecute, mai ales că am primit referinţe foarte bune despre el”, a declarat antrenorul Gazului, Ovidiu Teleabă, pentru stiridesport.

Surse: novatv.ro si stiridesport.ro

Ultima oră

Comentariul meu