VIDEO Pierdere dureroasă pentru Naționala României la Sibiu. Tricolorii au ratat la mustață calificarea la EURO 2015!

Naționala de baschet masculin a României pierdut meciul împotriva Letoniei, cu o diferență de 12 puncte. Românii au făcut unul din cele mai bune jocuri în această seară, însă din păcate truda echipei lui Marcel Țenter nu a fost îndeajuns.

 

 

Diferența dintre cele două echipe a fost foarte strânsă pe toată durata meciului, până aproape de sfârșitul timpului alocat de joc. Coșurile de trei puncte ale adversarilor le-au adus acestora un avantaj considerabil, iar acest lucru s-a arătat până la sfârșit. Meciul s-a încheiat cu scorul de 82-70 pentru echipa din Letonia.

Cu un număr impresionant de faulturi din partea ambelor echipe, meciul s-a disputat într-un ritm alert și a antrenat publicul până în ultimul moment. Românii au fost aclamați pe toată durata meciului, iar la final suporterii au rămas pentru încă un rând de aplauze plin de recunoștință și admirație pentru echipa României.

Ultima calificare a naționalei României la un turneu final european datează de 27 de ani. Conform regulamentului, la Campionatul European 2015 se vor califica echipele de pe primul loc ȋn fiecare dintre cele șapte grupe, la care se adaugă ȋncă șase echipe clasate pe locul al doilea, cu cea mai bună linie de clasament.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică