Număr alarmant de sancțiuni contravenționale aplicate în Sibiu!

15 permise de conducere au fost suspendate şi 176 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate ieri de poliţiştii rutieri, în cadrul activităților preventive pe care aceștia le fac tot mai des. Cauza acestor acțiuni o constituie numărul alarmant de șoferi care încalcă legile rutiere tot mai des.

 

 

Siguranţa participanţilor la trafic reprezintă una din priorităţile poliţiştilor sibieni, motiv pentru care activităţile preventive desfăşurate sunt concentrate în vederea combaterii accidentelor rutiere şi prevenirii nerespectării normelor rutiere.

În cursul zilei de ieri, în cadrul activităţilor preventive desfăşurate în trafic poliţiştii rutieri au aplicat 176 de sancţiuni contravenţionale, din care 76 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 31 pentru neportul centurii de siguranţă iar 12 pietoni au fost sancţionaţi pentru indisciplină în trafic, 57 de sancţiuni fiind aplicate pentru alte abateri în trafic.

Totodată, dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice a 15 conducători auto a fost suspendat, în 8 situaţii măsura fiind dispusă ca urmare a depăşirii vitezei cu peste 50 km/h de către conducătorul auto.

Activităţile preventive ale poliţiştilor rutieri continuă.

Ultima oră

Comentariul meu