unul din cei mai mari retaileri de mobilă din europa face angajări la sibiu. ce joburi oferă!

Retailerul danez de mobilă şi decoraţiuni interioare JYSK se extinde pe piaţa locală şi deschide, la jumătatea lunii octombrie, un nou magazin. Reprezentanţii JYSK caută astfel personal care să lucreze la primul magazin din Sibiu al retailerului care a înregistrat anul trecut pe piaţa locală o cifră de afaceri netă de 65 de milioane de lei şi un profit net de aproape 1,8 milioane de lei.

 

 

„Pentru deschiderea acestui magazin vom organiza o sesiune de interviuri în perioada 2 – 3 septembrie 2014”, au declarat pentru gândul reprezentanţii departamentului de resurse umane al JYSK.

unul din cei mai mari retaileri de mobilă din europa face angajări la sibiu. ce joburi oferă!

Există în prezent opt poziţii vacante, dintre care şase de lucrători comerciali şi două de lucrători în depozit, după cum ne-au explicat cei de la JYSK.

Reprezentanţii retailerului danez nu au dorit să ofere însă detalii cu privire la salariul mediu pe care îl poate obţine un angajat. „Politica firmei nu permite să oferim detalii despre salariul mediu”, ne-au spus ei. Din informaţiile gândul, salariul ar putea fi de aproximativ 950 lei, aceasta fiind retribuţia pe care o primeşte un lucrător comercial angajat în retail.

O persoană care vrea să se angajeze ca lucrător comercial la noul magazin al retailerului danez, prezent pe piaţa locală încă din anul 2007, trebuie să aibă, printre altele, cunoştinţe de bază despre bunurile destinate casei şi grădinii şi abilităţi de relaţionare şi de muncă în echipă, conform ofertei de angajare postate pe un site de recrutare a forţei de muncă.

Principalul criteriu de selecţie al candidaţilor va fi experienţa de cel puţin şase luni de muncă.

Noul magazin va fi amplasat în Shopping City Sibiu şi va avea o suprafaţă de 1.300 de mp. „Shopping City Sibiu va aloca noului magazin JYSK  o unitate independentă, cu două nivele, cu o suprafaţă de 1.300 de mp, amplasată lângă unităţile Mobexpert şi Zoomania”, a explicat Avi Shloush, director comercial al Argo Capital Management, companie care deţine Shopping City Sibiu.

Sursa: gandul.info

Ultima oră

Comentariul meu

Publică