video foto călătorie în timp în acest weekend la “sibiul de odinioară”. iată programul evenimentului

Sâmbătă și duminică sibienii sunt invitați cu mic cu mare la un eveniment de excepție în una din zonele cele mai frumoase ale Sibiului. Spectacolele muzicale de calitate și multe alte surprize, îi așteaptă pe vizitatorii locației din Dumbrava Sibiului. Intrarea este liberă.

 

Nostalgicii anilor 70 – 80, cei care obișnuiau să-și petreacă weekend-urile în Pădurea Dumbrava în compania familiei și a prietenilor dar și cei care nu au trait acele vremuri și vor să vadă cum se distrau oamenii într-o perioada în care oferta cultural-artistică era destul de limitată, vor avea ocazia să simtă atmosfera Sibiului de odinioară.

 

„Sibiul de odinioară” este un proiect care aduce în prim plan generația de aur a muzicii românești. Cei mai îndrăgiți soliști de muzică de petrecere, romanţe, melodii de neuitat și folclor autentic românesc vor recrea, timp de două zile, atmosfera petrecerilor în aer liber de altă dată.

 

Cei care vor trece pragul locaţiei evenimentului aflată în Pădurea Dumbrava – Camping, vor avea parte de multe alte surprize care cu siguranţă că vor fi pe placul celor ce doresc să retrăiască atmosfera de odinioară a Sibiului, dar şi pe placul celor care vor să petreacă clipe de neuitat într-un cadru natural de excepţie la câteva minute distanţă de centrul Sibiului de mers cu maşina, autobuzul sau bicicleta şi chiar şi pe jos.pepsi

 

PROGRAM SIBIUL DE ODINIOARĂ

SÂMBĂTĂ, 23 AUGUST


10.00 – 13.00 – Ateliere de joacă pentru copii

10.00 – 15.00 – Plimbări cu bicicleta în aer liber

12.00 – 17.00 – Disco Sibiul de Odinioară – hiturile anilor 70-80

13.00 – 21.00 – Colțul producătorilor tradiționali

12.00 – 20.00 – Expoziție retro mobil

12.00 – 22.00 – Terase și zonă gastronomică

 17:30 – 21.30 Concerte: Carmen Trandafir, Marina Florea, Marina Voica, Carmen Rădulescu, Stela Enache și Gabriel Dorobanțu.foto2

DUMINICĂ 24 AUGUST

 10.00 – 13.00 – Ateliere de joacă pentru copii

10.00 – 12.00 – Plimbări cu bicicleta în aer liber

12.00 – 17.00 – Disco Sibiul de Odinioară – hiturile anilor 70-80

12.00 – 21.00 – Colțul producătorilor tradiționali

12.00 – 17.00 – Expoziție retro mobil

12.00 – 22.00 – Terase și zonă gastronomică

17:30 – 21.30 – Concerte: Junii Sibiului, Daniel Pop, Codruța Rodean, Andreea Hăisăn, Gabriel Dumitru, Paul Ananie, Stana Stepănescu și Mariana Deac.foto7

Informații practice

Zona de eveniment este amenajată în Pădurea Dumbrava Camping. Accesul se face dinspre Hotel Hilton și Grădina Zoologică, pe drumul de acces, conform indicatoarelor amplasate la fața locului.

Partenerul Tursib va folosi autobuze de capacitate mare pe traseul nr. 13, cel care circulă de la Gară până la Muzeul în Aer Liber. Coborârea se face la Grădina Zoologică.

Puteti folosi și autobuzele de pe traseul 14, cu coborâre la stația CIMITIRUL EROILOR 1, iar de aici pe jos până la locație. (aproximativ 1 km).

Se pot utiliza și autobuzele de pe traseul 1, cu coborâre la Cimitirul Municipal, iar de aici se poate ajunge pe jos (aproximativ 1,5 km) sau cu schimbare cu autobuzele de pe linia 13.

Cu taxiul sau mașina personală până la Zoo. Cu bicicleta pe pista de biciclete până la Zoo.

Accesul auto în zona evenimentului este limitat. Se pot folosi parcările din zona Zoo, Hilton sau Muzeul în Aer Liber.200x200

Mai multe detalii despre programul ”Sibiul de Odinioară” se pot obține și de pe pagina de Facebook a evenimentului, https://www.facebook.com/Sibiuldeodinioara

„Sibiul de odinioară” este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu realizată cu sprijinul Genius Cars Sibiu, Iello Dev și Tursib.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu