evenimente de excepție, weekendul acesta la sibiu. cum ne distrăm în oraș!

Acest sfârșit de săptămână oferă evenimente pentru orice fel de public. De la sport până la cultură, Sibiul oferă tot ceea ce avem nevoie pentru a putea petrece câteva zile relaxante alături de prieteni, familie sau chiar singuri.

 

 

Vă recomand câteva din cele mai așteptate evenimente ale momentului, pe care sunt sigură că veți face tot posibilul să le vizitați, măcar pentru câteva minute.

Sâmbătă și duminică sibienii sunt invitați cu mic cu mare la un eveniment de excepție în una din zonele cele mai frumoase ale Sibiului. Spectacolele muzicale de calitate și multe alte surprize, îi așteaptă pe vizitatorii locației din Dumbrava Sibiului. Intrarea este liberă.

 CLICK AICI SĂ VEZI PROGRAMUL SIBIUL DE ODINIOARĂ!

Nostalgicii anilor 70 – 80, cei care obișnuiau să-și petreacă weekend-urile în Pădurea Dumbrava în compania familiei și a prietenilor dar și cei care nu au trait acele vremuri și vor să vadă cum se distrau oamenii într-o perioada în care oferta cultural-artistică era destul de limitată, vor avea ocazia să simtă atmosfera Sibiului de odinioară.

Muzică de calitate într-un loc mirific

Șlagărele lui Gabriel Dorobanțu, Marina Florea, Stela Enache, Marina Voica, Carmen Trandafir și Carmen Rădulescu din categoria artistilor de muzica usoara se vor auzi în prima zi a manifestării.

A doua zi a evenimentului, Junii Sibiului si invitatii lor: Gabriel Dumitru, Andreea Haisan, Paul Ananie, Stana Stepănescu, Daniel Pop, Codruța Rodean și Mariana Deac vor urca pe scena din Pădurea Dumbrava și vor prezenta un adevărat tezaur folcloric.200x200

Proiectul recreează fidel modalitățile de distracție ale generației de atunci.

CLICK AICI PENTRU DETALII COMPLETE!

Pentru cei dintre noi pasionați de cultură și expoziții, vernisajul de la Turnul Sfatului din Sibiu va fi un adevărat festin cultural. Vi-l recomand cu drag!

VEZI AICI DETALII!

Baschetul este unul din sporturile preferate de sibieni, dar și de o multitudine de turiști din lume. Tocmai de aceea și din multe alte motive pe care le veți descoperi singuri, Sibiul oferă încă două zile de baschet intens și meciuri care mai de care mai spectaculoase, în cadrul Zilelor Baschetului 2014.

VEZI AICI DETALII!

Ultima oră

Comentariul meu