Cum va fi vremea în weekend la Sibiu. Prognoza meteorologilor!

Zilele următoare ne așteaptă cu o vreme cât de cât frumoasă pentru perioada în care ne aflăm. Din păcate, chiar dacă temperaturile vor ține cu noi, vremea în această perioadă se va caracteriza printr-o oarecare instabilitate atmosferică. Așa că dacă insistați totuși să ieșiți la plimbare, plajă, terasă, vă recomandăm călduros o umbrelă.

 

 

 

”Ce e de făcut?” e probabil întrebarea de pe buzele tuturor celor care ajung în fața weekendului și a timpului liber și realizează stupefiați că nu știu ce să facă acum când au câteva ore binemeritate de relaxare.

Ei bine, primul pas spre un plan bine pus la punct este o cunoaștere cât mai detaliată a vremii!

 

Sâmbătă

Astăzi, 23 august, temperaturile maxime se încadrează între 23 și 29 de grade Celsius, iar minimele ridică mercurul termometrelor până la 11, maxim 17 grade Celsius. Pe scurt, e o vreme numai bună de o ieșeală în aer liber, într-o drumeție undeva prin apropierea Sibiului.(și așa sunt destule evenimente weekend-ul acesta, încât să ne ajungă o săptămână!)

Duminică

Mâine, 24 august, maximele scad puțin în comparație cu ziua de sâmbătă. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 25 de grade Celsius iar minimele vor fi cuprinse între 9 și 13 grade Celsius. O vreme numai bună pentru un grătărel în curte sau o carte bună (recomand ”Portretul lui Dorian Gray” de Oscar Wilde) într-un loc retras și însorit.

 

Ultima oră

Comentariul meu