vernisaj de excepție la turnul sfatului din sibiu

Vernisajul expoziţiei „ABSTRACT“  va avea loc sâmbătă, 23 august 2014, la ora 12.00, în Turnul Sfatului. Expoziția este semnată de artistul Bernardo Federico Neumann.

 

Prezent la Sibiu în juriul care desemnează câştigătorii Salonului Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu, artistul argentinian Bernardo Federico Neumann va expune în Turnul Sfatului o parte din colecţia “Abstracción Surrealista”.

Operele sale de artă nu sunt altceva decât expresia unui suflet luminos, pasionat şi plin de viaţă, fiind într-o continuă schimbare determinată de o relaţionare directă cu dorinţele publicului. Acestea pot fi descrise ca un stil abstract combinat cu o expresie ireală a lucrurilor care ne înconjoară.

Expoziția face parte din evenimentele adiacente organizate în cadrul Salonul Internaţional de Artă Fotografică, ediţia a XVI-a, Sibiu 2014 proiect cultural finanţat de Consiliul Local Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu Consiliul Judeţean Sibiu, Ministerul Tineretului şi Sportului şi S.C. Dekorame s.r.l.

Expoziţia rămâne deschisă publicului până în data de 31 august 2014.

img_2559

Ultima oră

Comentariul meu