10 lucruri fără de care nu putem să trăim

Mă tot gândeam de ceva vreme să fac o listă cu lucrurile fără de care nu aș putea niciodată să trăiesc. Acum că am ocazia să le împărtășesc cu tine, am decis să pun cap la cap toate ideile și pasiunile adunate de-a lungul timpului (bine, nu chiar toate…sunt sigură că nu sunt toate aici) și să vâd câți dintre voi vă regăsiți în minunata listă de obsesii. Aveți și alte idei? Le aștept în bara de comentarii!

 

 

1. Melodia preferată.

Atunci când găsești o melodie, fie că e tristă sau veselă, dacă pentru tine e perfectă, o să fie perfectă în orice situație. Melodia aceea o să te scoată din stări, o să te teleporteze la mare, o să te facă să uiți și o să facă timpul să treacă mai repede. ”Wondersong”, nu-i așa?

Eu am o melodie preferată în fiecare săptămână…uneori îmi schimb melodia preferată și de două, trei ori pe săptămână. Dar atâta timp cât te face să vibrezi și să îți reamintești ce frumoasă e viața, chiar nu mai contează.

Melodia săptămânii:

[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=NmugSMBh_iI” splash=”https://i.ytimg.com/vi/NmugSMBh_iI/maxresdefault.jpg” caption=”Maroon 5 – Maps (Explicit)”]
2. ”Unde mi-e telefonul???”

De câte ori nu a spus fiecare dintre noi asta, cu o urmă de durere în glas și o figură panicată? Telefonul – agendă, contacte, alarme, poze, muzică…pentru unii dintre noi, viața întreagă e concentrată într-un aparat micuț, dar de mare efect.

Culmea este, contrar a ceea ce mulți ar crede, nu numai fetele își pierd telefoanele în gențile prea mari sau prea pline, ci și bărbații mai uită unde le pun. Cel mai penibil moment e acela în care tu vorbești la telefon și dintr-o dată te lovește o idee prostească…”Băi, dar telefonul meu unde e? Nu mă suni puțin să-l găsesc?”

elvgren

3. Ciocolata

Belgiană.

Cu lapte, alune, căpșuni, zmeură.

Cu un strat de cereale, cu un strat de vanilie și unul de fructe, cu un strat de biscuiți, cu trei etaje.

Albă, neagră.

Cred că am spus destul. Mă duc să-mi iau o ciocolată!

chocolate-apps

4. Filmele

Nu știu ce m-aș face fără un film bun într-o seară ploioasă, cu un ceai lângă și compania perfectă. Sunt o pasionată a filmelor, iar atunci când trebuie să recomand unul singur nu pot să decid și o iau razna cu recomandările. Morala poveștii? Niciodată să nu cereți unui pasionat de filme un SINGUR film. E crimă.

Breakfast at Tiffany’s

[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=7sL5AwACbjw” splash=”https://i.ytimg.com/vi/7sL5AwACbjw/sddefault.jpg” caption=”BREAKFAST AT TIFFANY’S (1961) – Official Movie Trailer”]

Perfume – The Story of a Murderer

[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=zutiIw_2e2g” splash=”https://i.ytimg.com/vi/zutiIw_2e2g/maxresdefault.jpg” caption=”Perfume: The Story of a Murderer – Trailer”]

5. Cărțile

Cartea perfectă care apare într-un anumit moment e la fel ca un pahar de apă atunci când simți că mai ai o singură picătură de apă în tine. O carte perfectă e sufletul ”petrecerii” pe care o dai atunci când ești singur acasă și ai nevoie de inspirație sau simți nevoia să evadezi într-o altă lume.

amantul-doamnei-chatterley_1_fullsize

6. Familia

Atunci când ești singur pe lume și toată lumea te-a abandonat sau pur și simplu nu are nimeni timp să îți asculte of-ul, familia ta va fi cu siguranță acolo. Aici mă refer la părinți și nu numai. Din păcate nu toată lumea are norocul de a-și avea părinții aproape, din varii motive.

Așa că aici am ales să mă refer și la acei oameni care sunt lângă tine chiar și atunci când au probleme mai mari decât ale tale. Oamenii care te cunosc și te suportă chiar și cu toate prostiile tale, cu faptul că o iei razna pe stradă și râzi isteric, cu faptul că uneori te faci de râs (fără să vrei…sau nu).

estesfamily 249

7. Serialul pe care de oricâte ori l-ai vedea, încă te unge pe suflet

Ce e viața fără serialul ăla care s-a terminat de mult, dar ție încă îți place la nebunie, pentru că te reprezintă atât de bine?

friends

8. Plimbările

Sibiul are atât de multe lucruri și locuri de arătat! Tot ce trebuie să faci e să ieși în oraș cu ochii deschiși, un caiet de notițe și un aparat foto. Inspirația o să vină imediat, iar picnicul e doar la câțiva pași de tine, în orice loc ai locui în Sibiu! Îți garantez!

taking a walk

9. Săruturile

Sărutul franțuzesc, sărutul pe frunte, sărutul pe obraz. Indiferent la ce tip de sărut ne referim, oricare dintre ele ne aduce o satisfacție enormă de fiecare dată și senzația că suntem doriți, iubiți, protejați. Bineînțeles, atâta timp cât sărutul e dăruit așa cum trebuie și cui trebuie!

[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=jsGR2JQhSJc”]

10. Somnul

Un somn bun e precum un restart. De fapt, ce tot spun? Până și un somn de 10 minute poate să facă minuni (crede-mă, am experimentat). Somnul ne face să ne simțim relaxați și în siguranță pentru câteva minute sau ore, sub plapuma grea, la căldură și liniște. Ce poate fi mai minunat pe lume??

baby_sleeping_with_teddy-other

Ultima oră

Comentariul meu