O noua descoperire a specialistilor ar putea duce la rezolvarea misterului privind avionul MH370 Malaysia Airlines, disparut in data de 8 martie 2014 cu 239 de pasageri la bord.

COMPANIA MALAYSIA AIRLINES AR PUTEA SA-SI SCHIMBE NUMELE DUPA CELE DOUA TRAGEDII: ZBORURILE MH370 SI MH17!
CELE 5 TEORII ALE CONSPIRATIEI CARE STAU IN SPATELE DOBORARII AVIONULUI DIN UCRAINA: SIDA, RACHETA UCRAINEANA, SPIONUL RUS, MH17 ERA, DE FAPT, MH370 SI PASAPOARTELE FALSE!
MISTERUL AVIONULUI MALAYSIA AIRLINES CAPATA ALTE NUANTE: TELEFOANELE MOBILE ALE PASAGERILOR INCA MAI SUNA!

Presa malaeziana, citata de Le Parisien, scrie ca s-au inregistrat miscari suspecte in conturile bancare ale unora dintre pasageriii disparuti.

Echivalentul sumei de aproximativ 27.000 de euro a fost retras in mod misterios din conturile bancare a patru pasageri care se aflau in cursa Kuala Lumpur-Beijing si care nu a mai ajuns la destinatie. O angajata a unei banci si sotul ei au fost arestati de politia malaeziana.

Nu se stie daca a fost o incercare de frauda, insa cazul ar capata o alta turnura daca s-ar descoperi ca sumele de bani au fost retrase chiar de catre persoanele disparute. Unii merg pana intr-acolo incat sustin ca avionul ar fi trecut intr-o alta dimensiune paralela, dar >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu