unde ne mai bălăcim vara asta în județul sibiu! iată ce piscine și ștranduri sunt deschise!

Vara e aproape pe terminate. Dar cine spune că încă nu ne putem simţi bine pe marginea unei piscine, bucurându-ne de soarele care abia ce a început să „iasă prin oraş”? Sezonul acesta a fost unul atipic şi nu am reuşit cu toţii să ne bucurăm de vară aşa cum o făceam înainte.

Ora de Sibiu trece in revistă cele mai apropiate locuri unde putem să ne mai bălăcim măcar odată, înainte ca toamna să vină şi să ne fure soarele şi căldura.

Şi cum, bineînţeles, fără ceva care să ne încânte ochii şi să ne convingă nu se poate, fiecare dintre locaţiile prezentate va avea o şi o poză care să vă facă să vă doriţi cu atât mai mult să fugiţi şi să vă retrageţi într-unul din locurile de pe listă sau chiar în toate. Bălăceală plăcută!

Ştrandul Aqua Fun

Trei piscine, trambulină, şezlonguri, bar…ce poţi să îţi doreşti mai mult?

Ştrandul Aqua Fun este la doar câteva minute de orice sibian şi ne oferă absolut orice avem nevoie.

În plus, piscinele sunt mereu pline, aşa că există o şansă foarte mare ca la orice oră ai merge să întâlneşti pe cineva cunoscut.

VEZI SI: VIDEO Invitație la o petrecere ca pe vremuri în Pădurea Dumbrava. Super artiști la Sibiul de Odinioară!

Aşa că dacă te simţi singur sau vrei pur şi simplu să te simţi ca pe marginea unei piscine din altă lume, fugi la ştrand şi refuză să pleci până se închide! O să te simţi mult mai bine.

https://www.facebook.com/StrandAquaFun

 

pool-side-beautiful-girl-wallpapers_37360_1280x800Ocna Sibiului

Ocna Sibiului este prin definiţie cel mai potrivit resort pentru oricine îşi doreşte să evadeze din cotidian şi să se relaxeze pentru câteva ore sau, de ce nu, chiar pentru mai multe zile. Ocna Sibiului cuprinde o paletă largă de locuri de cazare, piscine şi lacuri naturale.

Mai mult decât atât, resorturile din acest loc de vis au mereu oferte de care putem profita cu toţii!

http://www.ocna-sibiu.ro/

slider

Piscina de la Casa Belvedere

Cisnădioara are un refugiu minunat în Casa Belvedere. Pensiunea în sine este minunată, condiţiile sunt excelente iar piscina are o alură vintage, simplă şi relaxantă – numai bună pentru o bălăceală departe de ochii lumii şi de gălăgia din oraş.

Dacă eşti o persoană ocupată care trăieşte într-un mediu mult prea stresant şi agitat, acesta este cu siguranţă locul potrivit pentru tine!

http://www.pensiunea-casa-belvedere.ro/

casa belvedere sibiu cimg8116

Piscina de la Pensiunea Mai

„Asa cum v-am obişnuit în fiecare an, vă aşteptăm într-un decor superb la poalele Munţilor Cindrel pentru a petrece clipe de neuitat. Preparatele tradiţionale pregătite cu drag de bucătarii noştri, liniştea din inima naturii, peisajul montan de vis şi ospitalitatea noastră vă garantează un sejur deosebit.”

Cu o asemenea descriere, mai e nevoie să spun ceva?

http://www.pensiunea-mai.ro/

10482861_713149462092312_5287613390262893705_o

Ştrandul Măgura

Mmm…are un chiar dulce ştrandul acesta, dacă stăm să ne gândim. Spaţiu larg, piscine, iarbă verde, şezlonguri, tineret…vă mai spun? Este locul perfect în care să fugi de cotidian şi să uiţi de tine în piscină până seara. Ştrandul din Cisnădie mă face să vreau să fug deja la plajă, dar mai am încă de scris!

https://www.facebook.com/StrandCisnadie

10428336_487036088095615_1589519965330652450_o

Aqua Club Elatis – Raiul pe pământ

„La Aqua Club Elatis este vorba doar despre TINE! În fiecare zi de vară, fugi spre fericire şi experimentează cel mai puternic sentiment, LIBERTATEA! E timpul să nu mai visezi şi să faci totul să se întâmple cu adevărat! Pentru că noi iubim vara!”

Ce mai aştepti? Nu vezi? Te aşteaptă să îţi schimbe ziua şi să îţi liniştească sufletul! Fugi spre Aqua Club Elatis şi fă o baie şi pentru mine.

https://www.facebook.com/aquaclubelatis

10582878_326023344232903_3789713037085117687_o

Dacă ştii şi tu locuri numai bune de o bălăceală, anunţă-ne şi pe noi să ne refugiem alături de tine, sub ultimele raze de soare!

Mai ști si alte locuri cu piscină pentru distracție? Spune-ne unde sunt!

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. La OCNA SIBIULUI e loc si de „balaceala” terapeutica ! Natura si/sau Dumnezeu au creat o salba de lacuri naturale cu multiple proprietati terapeutie, cu concentratie mare de sare si de alte minerale benefice organismului uman, recomandate pentru tratarea multor afectiuni.
    Am putut constata beneficiile lor pe teren, intr-o scurta vacanta in luna august.
    Dar…,
    In acelasi timp, am constatat si mi-a lasat un gust amar, starea degradanta, deplorabila in care se afla intreaga statiune.
    Complexul balnear, amenajat intr-o cladire cu o arhitectura veche dar frumoasa, inedita, este inchis, nefunctional ca urmare a unor privatizari frauduloase si ineficiente!
    Strandul din apropierea complexului, unde , ca sa intri platesti 20 lei (!), arata neingrijit, cu sezlonguri si umbrele, pe cat de putine pe atat de „jegoase”, accesul in lac este limitat, neexistand mai multe scari de a intra in apa – stai la coada ca sa intri in lac !
    Tot ca o consecinta a unor privaizari frauduloase si neproductive, in apropiereacomplexului se ridica o constructie neterminata, dar care, la parter are o piscina-sauna cu apa sarata incalzita la 37 grade, functionala si iarna !?! Cazarea de deasupra este la rosu ! Va imaginati disconfortul si riscul unei persoane bolnave, in varsta, care iarna ar veni sa faca aici tratament: cazarea undeva in sat , accesul la piscina, prin nameti, ghetus , ger si inapoi ! Numai tartament benefic nu mai poate fi acesta !
    Cat priveste arealul ” La Lacuri” unde sunt mai multe lacuri sarate cu concentratii diferite : Ocnita = 260 gr/litru, Brancoveanu = 360-400 gr./litru etc. si cateva lacuri cu namol, nici acestea nu exceleaza in amenajari decente si accesibile pentru populatie. Dincolo de tariful de intrare de 15 lei/pers. – bani care nu se stie unde si pe ce se duc – in interior s-a mimat mai mult amenajarea lor, multe locuri sunt in panta, pe iarba, pe deal la marginea lacurilor – extrem de incomode de stat- , lacurile nu sunt amenajate de jur-imprejur, dragate, scarile de acces insuficiente, unele chiar rupte, lumea ingramadindu-se pe scari ca sa poata intra in lacuri, luciul apei nu este intretinut corespunzator, curatat de diverse impuritati sau obiecte etc., in schimb, pe toate suprafata plana din jurul lacului Ocnita s-au facut restaurante „plimba tava” si tot felul de alte chioscuri , nu ca acestea n-ar fi necesare, cred insa ca amplasarea lor este defectuoasa, ocupand locul unde turistii ar fi putut sta mai confortabil!
    Ca sa nu mai spun si de „dotarile”, accesoriile specifice unui astfel de loc : sezlonguri insuficiente, umbrele lipsa, locuri amenajate la umbra, dusurile insuficiente si amplasate la distante mari etc.
    Se vde ca, de atatia ani, administratiile locale nu s-au preocupat sa aduca statiunea la un nivel functional decent, atractiv, nu doar pentru cetatenii romani, ci si pentru multi straini, dornici de tratamente naturale si care, cred ca ar schimba bucurosi „Marea Moarta” din Israel cu ” Un Colt de Rai ” din Romania !
    Si atunci, ma intreb : la ce faceti reclama ?!? Din pozele afisate in material nu se vad si toate aceste neajunsuri !