video un sibian merge în marșarier pe autostradă. imaginile uimesc întreaga românie!

Un şofer din Sibiu a reuşit să şocheze pe toată lumea după ce a fost surprins în timp ce conducea în marşarier pe autostradă. Întreaga poveste a fost filmată și face acum înconjurul internetului.

 

 

Scenele au fost surprinse de un alt şofer care se afla pe autostradă, cu ajutorul unei camere montate pe parbriz.

De parcă gestul său nu era suficient de inconştient, şoferul maşinii înmatriculate în Sibiu a mers în marşarier pe banda a doua, destinată depăşirilor.

M-am uitat ca prostu de vreo patru-cinci ori şi tot nu îmi vine să cred”, a comentat un internaut.

Acelui individ trebuie să-i fie retras permisul pe viaţă. Cred că s-ar impune şi o încadrare la tentativă de omor”, a spus un altul.

Aveam altă părere despre sibieni, zău aşa…”, a mai scris un alt internaut.

Filmarea cu şoferul inconştient care a circulat în marşarier pe autostradă a fost postată pe site-ul trafictube.ro, unde şoferii încarcă diferite clipuri surprinse în traficul din ţară şi străinătate, conform voceatransilvaniei.ro.

MERITĂ CITIT: VIDEO INCREDIBIL Vaci lăsate libere pe DN1 printre mașini la Sibiu

Imaginile au ajuns se pare și la polițiști, iar aceștia le analizează pentru a stabili dacă se vor autosesiza în acest caz.

VEZI SI: VIDEO Un sătean din Şura Mare și-a zidit mașina în casă

 

[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=HvSit-TQC9k” splash=”https://i.ytimg.com/vi/HvSit-TQC9k/maxresdefault.jpg” caption=”In marsarier pe autostrada pe banda a doua”]

Ultima oră

Comentariul meu