as xx, valahia, class, body& soul si ro-mania vin dumincă la sibiu la ”reuniunea trupelor”

Cine îşi mai aminteşte de Valahia, Body & Soul şi RO-mania cu melodiile care s-au întipărit în minţile tuturor generaţiilor care îi ascultau în anii 2000? Cui nu îi este dor să reaudă cele mai interesante versuri din perioada în care descopeream cu toţii tehnologia, modernitatea, „Banii şi fetele”?

Pentru cei nostalgici şi avizi după vremuri demult apuse, trupele tinereţii revin la Sibiu într-un concert care ne va readuce tuturor în minte amintirile ascunse în sertarele uitării. Concertul reuneşte doar o parte din cele mai de succes trupe din acea perioadă, într-o călătorie spre tărâmul entuziasmului debordant al tinereţii şi visurilor copilăreşti.

Nostalgia anilor 2000 va fi adusă duminică, 17 august, în centrul Sibiului începând cu ora 19:00. Trupele AS XX, Valahia, Class, Body& Soul si RO-mania vor aduce versurile pe care nu le poţi uita niciodată, oricât de mult ai vrea, prin hit-uri ca „Inima te cheamă”, „Banii şi fetele”, „Luna mi-a zâmbit”, „Super femei” şi „Crasmarita”.

„Reuniunea trupelor” propune o călătorie în timp, într-un trecut nu tocmai îndepărtat, prin lumea muzicii din anii 2000. Show-ul, care poate fi numit un turneu al amintirilor, reuneşte o parte a celor mai de succes trupe din acea perioada. Evenimentul va îmbină trecutul cu prezentul prin alăturarea unor piese ale decadei anterioare cu o sonorizare de ultima generaţie, lumini impresionante, lasere şi alte efecte speciale”, spune managerul proiectului, Ileana Calutiu.

Cu toate că trupele AS XX şi Body & Soul se vor prezenta într-un format puţin diferit faţă de cel cu care fanii erau obişnuiţi, spectacolul se anunţă a fi unul incendiar şi multaşteptat. Laurentiu de la Body & Soul spune că show-ul de la Sibiu va fi unul special construit iar unele piese, precum „El şi ea” şi „Îmi spui” vor fi cântate şi la vioară.

„Reuniunea Trupelor” va avea loc duminică, 17 august, de la ora 21.00, în Piaţa Mare din Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu