VIDEO Un sătean din Şura Mare și-a zidit mașina în casă. Locuința e acum obiectivul turistic al comunei

Strada Ocnei din comuna sibiană Sura Mare, a devenit în ultimii ani extrem de cunoscută. Aparent este o adresa obisnuita, insa, in realitate a ajuns o destinatie de neratat pentru cei care tranziteaza zona.

Proprietarul casei de la numarul 1 si-a „parcat” la etaj o masina, iar pe gard a montat o motocicleta. Turistii vin sa vada cu ochii lor ca este adevarat, iar vecinii sunt multumiti ca macar in felul acesta localiatea lor a intrat in atentia lumii.

Proprietarul acestei case este pasionat de tot ce are motor. In urma cu cativa ani, el a cumparat de la un cimitir de masini un autoturism si, cu ajutorul unor grinzi metalice, l-a „infipt” in casa. Dupa un timp s-a saturat si l-a inlocuit cu un altul. Cand a facut rost de alti bani si-a agatat in curte si o motocicleta. Maria Solomon, verisoara proprietarului: „E o pasiune de-a lui de foarte multi ani”.

„Asa a crezut el ca e mai bine sa o puna in casa. Am avut chiar din oras un prieten care a venit la mine si cand i-am zis strada deja si-a dat seama. Daca e casa aia cu masina, stiu unde e strada”, spune un vecin. „Am tot auzit de la prieteni, de la unii de la altii. Am vazut-o si pe Facebook si am vrut sa ma conving daca e reala”, spune un turist pe care l-am intâlnit prin apropiere.

Singurii care par mai rezervati in legatura cu ciudata casa sunt cei mai in varsta. „Sunt de vreo 30 de ani aici, dar la noi nu se facea asa ceva! Acum vad ca fel de fel de mode se intampla si se fac, fiecare cum crede si cum gandeste”, este de parere o batrana.

Proprietarul este insa de neclintit si spune ca nu se va opri aici. Nu le-a dezvaluit insa vecinilor ce surprize le mai pregateste si nici daca are autorizatie de urbanism.

Sursa: stirileprotv.ro

Ultima oră

Comentariul meu