Filme care nu pot fi ratate, astăzi la Cinema ARTA! Iată care este programul zilei - VEZI TRAILERE

Cinematograful sibian Arta oferă publicului o paletă mai diversificată de filme, în comparaţie cu ultimii ani. Pasionaţii de filme se pot bucura de opere apărute recent pe piaţă, unele dintre ele cu recenzii impresionante.

Oferta de filme a săptămânii 8-14 august 2014 a oferit doritorilor câteva titluri care au făcut deja înconjurul lumii, precum filmul animat “Escape From Planet Earth (Cum să evadezi de pe Pământ)”. Comedia a apărut prima dată în anul 2013, având premiera simultan în SUA şi Canada în 15 februarie 2013.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=Q1NhAUsyslk” splash=”https://i.ytimg.com/vi/Q1NhAUsyslk/sddefault.jpg” caption=”Escape From Planet Earth Trailer (2013)”]

“Lucy”, film apărut în 2014 în regia lui Luc Besson, este un film care combină acţiunea cu S.F.-ul. Povestea o pune într-o postură inedită pe actriţa Scarlett Johansson, care joacă alături de apreciatul actor, Morgan Freeman.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=MVt32qoyhi0″ splash=”https://i.ytimg.com/vi/MVt32qoyhi0/maxresdefault.jpg” caption=”Lucy TRAILER 1 (2014) – Luc Besson, Scarlett Johansson Movie HD”]

Un alt film care nu trebuie ratat este “Guardians of the Galaxy”, care a avut premiera anul acesta, în 21 iulie, în SUA. Zoe Saldana, cunoscută publicului devorator de filme din producţia “Avatar”, joacă alături de personalităţi ale industriei filmului precum Vin Diesel, Bradley Cooper şi Chris Pratt.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=B16Bo47KS2g”]
Ultima zi de vizionare a filmelor din programul acestei săptămâni este astăzi, 14 august 2014.

Programul zilei arată astfel:

14:00 Escape From Planet Earth (Cum sa evadezi de pe Pamant) -3D Dublat RO

16:00 Lucy ( Lucy ) – 2D

18:00 Guardians of the Galaxy (Gardienii Galaxiei) – 3D

20:30 Guardians of the Galaxy (Gardienii Galaxiei) – 3D

Program casierie ZILNIC – începând cu ora 13:30, SÂMBĂTĂ şi DUMINICĂ – începând cu ora 11:30

Ultima oră

Comentariul meu

Publică