s-au deschis punctele de prim ajutor pe timp de caniculă. iată lista locațiilor din sibiu

Punctele de prim ajutor instalate în Sibiu vor fi disponibile începând de astăzi de la ora 12:30, în mai multe locaţii din oraş. Persoanele care întâmpină anumite probleme cauzate de căldură pot apela imediat la corturile echipate pentru astfel de situaţii.

Primăria Sibiu a primit din partea Direcției de Sănătătate Publică Sibiu o adresă prin care se recomandă instalarea punctelor de prim ajutor în contextul temperaturilor ridicate înregistrate în Sibiu. De asemenea, Centrul Meteorologic Regional Transilvania-Sud a emis un comunicat cu privire la fenomene de caniculă și discomfort termic cauzat de depășirea nivelului de 80 de unități a indicelui temperatură-umezeală în zilele de miercuri, 13 august și joi, 14 august care vor afecta și Sibiul.

Serviciul Protecție Civilă avea pregătite cele necesare pentru amenajarea punctelor de prim ajutor astfel că, astăzi, miercuri, 13 august, de la ora 12,30 vor fi deja disponibile puncte de prim ajutor la biserica de pe bulevardul Mihai Viteazu, în hala din Piața Cibin, la intrarea în clădirea Teatrului Național Radu Stanca și la intrarea în Muzeul Național Brukenthal.

În aceste puncte sunt montate dozatoare de apă, iar Crucea Roșie va pune la dispoziție un asistent medical pentru fiecare dintre acestea.

 

Ultima oră

Comentariul meu