John Travolta este implicat intr-un nou scandal dupa ce un barbat care pretinde ca a fost iubitul actorului vreme de sase ani va lansa o carte autobiografica.

Se pare ca John l-a cunoscut pe Doug Gotterba la o receptie de la Casa Alba din 1985, atunci cand actorul a dansat alaturi de Printesa Diana.

Revista de tip tabloid The National Enquirer isi reia misiunea de a-l demasca pe John Travolta, despre care se presupune ca ar fi bisexual. Conform unui nou articol publicat in aceasta saptamana, John Travolta parea cuceritor in momentul in care a dansat cu Printesa Diana, la o receptie de la Casa Alba din noiembrie 1985, insa in acea seara atentia lui Travolta era indreptata nicidecum asupra Printesei, ci asupra unui barbat, Doug Gotterba, care declara ca l-a cunoscut pe John la aceasta receptie.

“Daca Diana ar fi stiut adevarul… John era foarte atragator imbracat in fracsi era convins ca Printesa Diana il place mai mult decat este permis. Receptia a fost gazduita atunci de Presedintele Ronald Reagan si de sotia lui, Nancy, care i-a soptit la ureche lui John Travolta ca Diana il place si ca ar fi bine s-o invite la dans”, declara Gotterba.

“John insa nu avea ochi pentru Diana ci pentru mine. Ne-am cunoscut in seara respectiva si am petrecut noaptea impreuna, in camera lui de hotel”, continua Gotterba.

Doug sustine ca a avut o relatie de sase ani cu John Travolta si ca planuieste acum sa lanseze o carte biografica in care sa povesteasca exact cum s-a intamplat totul intre ei.

Sursa: adpm.ro

>>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu