video csu sibiu și-a prezentat lotul și a anunțat ultimul transfer. s-au stabilit echipele care vin la memorialul ”elemer tordai”

CSU Atlassib Sibiu a reluat la finele săptămânii trecute antrenamentele. Clubul sibian a prezentat luni obiectivele și programul până la începerea sezonului și a anunțat oficial numele ultimului jucător adus la echipă. Flavius Lăpuște și LeVar Seals au fost prezentați oficial.

 

CSU a organizat luni după amiază o conferință de presă la care au fost prezentate transferurile din această vară și programul echipei.

Președintele executiv Mircea Vulc a anunțat și numele ultimului jucător transferat: Slobodan Popovic. Astfel Sibiul are stabilit întreg lotul de 14 jucatori.

”Au semnat toți jucătorii doriți de noi. Pozitia unu este Octavian Calota, Brandon Johnson si Tibu Vlad, pozitia 2, LeVar Seals care este nou, dar, în acelasi timp, revenit, si Norbert Pascu, pozitia 3, Milos Bojovic care, am hotarat impreuna cu Miodrag Perisic, va fi noul capital al echipei, Victor Diaconescu si Slobodan Popovic. Este ultmul transfer efectuat, este un sarb care a jucat inainte la Otopeni si, acum doi ani, la Pitesti. El va veni din septembrie. Pe pozitia 4 va fi Flaviu Lapuste, Georgian Paun si Cristi Ban.

Pe pozitia 5, Brice Massamba, care face parte din nationala Suediei, iar Zyle vine in 15 la Sibiu si Raducan”, a spus Vulc.

 

Craiova, Pitești și Mureș la Memorialul Elemer Tordai

Clubul CSU a făcut publice și numele echipelor care participă în acest an la Memorialul Elemer Tordai.

Este vorba de BCM Pitești, BC Tg. Mureș și SCM U Craiova. În 8 septmebrie CSU va merge într-un stagiu de pregătire în Austria, acolo unde va disputa mai multe meciuri de verificare cu până în data de 17 septembrie.

 

Bojovic, noul căpitan al echipei

Sârbul Miloș Bojovic a fost desemnat noul căpitan al echipei în viitorul sezon. ”Sunt fericit si sunt bucuros ca m-am intors aici. Este o mare onoare pentru mine ca Misha si Mircea a avut incredere in mine si ca am devenit capitan al CSU Sibiu. Sper sa fie un an bun si sa jucam un baschet bun, sa devenim din ce in ce mai buni. A fost o deczie usoara sa raman in Sibiu datorita antrenorului, echipei și fanilor”, a spus printre altele Bojovic.

 

Seals, fericit de reîntoarcerea la Sibiu

LeVar Seals este unul din jucătorii aduși în acest sezon la Sibiu. Americanul a vorbit despre reîntoarcea în Sibiu și speranțele pentru viitorul sezon. ”Sibiul are o traditie cu baschetbalul. cand joci pentru Sibiu nu e doar sa mergi, sa termini sezonul si sa castigi bani. Cand vii aici, vii sa continui traditia, vii sa castigi, vii aici sa fii competitiv in fiecare zi pe teren. Pentru un competitor ca mine, dar si pentru altii, este un castig sa joc aici. Te gandesti ca joci baschetbal pentru mai departe, stii ca ai pentru ce juca. Nu doar pentru tine, ci pentru echipa de dinaintea ta, pentru cea care iti va urma. Nu vrei sa faci parte din acea parte a echipei care nu este destul de buna. Trebuie sa joci bine, trebuie sa fii serios si concentrat cand vii aici”, a spus Seals.

 

Lăpuște, nerebdător să înceapă pregătirile

Flavius Lăpuște a explicat și el de ce a ales să joace la CSU.

”Pentru mine e un lucru foarte frumos că am ajuns aici. Mi s-a oferit șansa ca la vârsta mea să fac parte dintr-o echipă care are tradiție în baschet și cu un public extraordinar. Aici se trăiesc senzații unice! Am avut de gând să mă retrag, dar am decis că Sibiul este un loc în care, chiar dacă sunt veteran, pot să mai jos. Mă bucur să fac parte din acest colectiv. Aștept cu nerăbdare să mă pregătesc ca să ajungem la un nivel bun la începutul campionatului”, a spus și jucătorul care a ajuns la Sibiu, de la BC Timișoara.

 

Perisic: Obiectivul principal este intrarea în play-off

Miodrag Perisic, a vorbit despre schimbările din lot și despre obiectivele stabilite pentru echipă sa, în viitorul sezon.

”Am făcut multe schimbări în echipă, mai ales pentru că unii nu au vrut să rămână, pe alții nu i-am mai ținut noi și am adus jucători noi. (..) Am încredere în toți jucătorii din lotul actual al lui CSU Sibiu. (..) Este o echipă nouă pentru CSU față de sezonul trecut. Cred că vom face treabă bună împreună. Cu cei trei jucători rămași din vechiul lot de bază, alături de cei noi, cred că vom reuși să scoatem rezultatele pe care noi le dorim. (..) Cred că pas cu pas, echipa aceasta va începe să fucționeze așa cum vrem. (..) Cred că cel puțin 10 echipe au obiectiv principal să ajungă în play-off. Și noi avem acest prim obiectiv, dar eu vreau în primul rând să jucăm un baschet bun și să umplem sala ca și în sezonul trecut” spune și Miodrag Perisic.

Ultima oră

Comentariul meu