concert de chitară cu ”the flamenco thief, aka craig sutton” în atrium

Atrium Cafe Bistro & Art invită publicul amator la un concert inedit de chitară acustică, vineri, 8 august 2014, ora 20.00.

 

The Flamenco Thief, aka Craig Sutton, adoptă un mix de stiluri gypsy-jazz, rumba şi ska, frumos îmbinate cu complexe tehnici de Flamenco la chitară.

În timpul concertelor live, chitaristul englez foloseşte carcasa chitarei sale ca intrument de percuţie şi îmbină sunetele cu beat-uri metronomice de hip hop.

 

Artistul se află în turneul european “Shoot the Moon” Tour 2014, în cadrul căruia Craig va susţine 6 concerte în România, în Sibiu, Mediaş, Bucureşti, Râşnov, Cluj-Napoca şi la Festivalul Fân Fest.

 

EP-ului de debut omonim din 2011 a câștigat repede aprecierea BBC și NME, ambele outlet-uri media continuând să susțină proiectul The Flamenco Thief în anii următori.

Mai apoi, albumul Liberating Parts of Cosmos, lansat în 2013, a fost susținut de un turneu european de trei luni, timp în care artistul britanic a susţinut concerte în 17 țări.

 

Vă aşteptăm pe terasa Atrium Cafe Bistro & Art, vineri, 8 august 2014, ora 20, pentru o experienţă de neuitat! Intrarea liberă.

Pentru rezervări, sunaţi la 0723 287 486.

Ultima oră

Comentariul meu