video foto un pacient s-a sinucis la spitalul de psihiatrie din sibiu

Un bărbat de 45 de ani s-a sinucis duminică dimineață la secția de bărbați din cadrul Spitalului de Psihiatrie din Sibiu. Omul și-a luat zilele cu un cuțit adus de acasă. În spital a fost demarată o anchetă pentru a se stabili exact cum s-a întâmplat evenimentul.

 

Totul s-a petrecut între orele 5 și 6 dimineața ale zilei de duminică. Bărbatul era internat de trei zile pe secția de psihiatrie 1 în sectorul deschis al Spitalului de Psihiatrie din Sibiu.

Omul originar din județul Brașov avea ceva probleme, după ce în urmă cu mai bine de un an i-a decedat soția, iar apropiații spun că nu putea să treacă peste pierderea suferită.

În momentul în care bărbatul și-a luat viața, el mai era în salon cu încă o persoană.

Personalul medical aflat de serviciu în noaptea respectivă, a fost cel care a descoperit că omul s-a sinucis.[nggallery id=1054]

 

A folosit un cuțit adus de acasă

Pacientul a ajuns în spitalul nostru în urmă cu aproximativ 3 zile. Se afla într-o perioadă de investigații. Era internat într-un sector deschis, un sector care nu presupune un regim special de supraveghere. Obiectele persoanele sunt permise să fie lăsate la pacient în acest tip de sector. Evenimentul s-a produs la primele ore ale dimineții. El a fost descoperit imediat de către personalul de serviciu. A fost anunțat apoi medicul de gardă,care s-a prezentat în câteva secunde la patul pacientului. Manevrele de resuscitare din păcate nu au dat rezultate. Imediat după producerea evenimentului s-a instituit o comisie și o echipă de analiză a cazului. Au fost anunțate instituțiile superioare despre ceea ce s-a întâmplat”, spune medicul Zaharia Carmen, purtător de cuvânt la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu.

Nu sunt suspiciuni de omor

Poliția spune după primele cercetări că nu sunt suspiciuni de omor.

”In dimineata zilei de ieri, 3 august, in jurul orei 06,08, Politia Municipiului Sibiu a fost sesizata cu privire la faptul ca un pacient al Spitalului a decedat, ca urmare a unei plagi pe care si-a provocat-o singur. La fata locului s-a deplasat echipa operativa din cadrul Biroului Investigatii Criminale Sibiu, din primele cercetari fiind stabilit faptul ca in cauza nu sunt suspiciuni de omor. Laboratul de Medicina Legala Sibiu va stabili, in urma necropsiei, cauza exacta a decesului”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu