poftiți la "povestea naiului" în piața mare a sibiului. sergiu cipariu și ovidiu olari în locul lui ioan bocșa

Au mai rămas doar câteva ore până când naiul își va spune povestea în Piața Mare. De la ora 20:30 Radu Nechifor și invitații săi vă invită sa luați parte la unul din cele mai spectaculoase evenimente din Sibiu: „Simply The Best – Povestea Naiului”.

 

Ozana Barabancea, reprezentanta jazz-ului, George Miron, reprezentantul Grupului Vocal Acapella și sand-artistul Ana Munteanu au participat în această dimineață la conferința de presa dedicată acestui proiect. Artiștii s-au declarat nerabdatori și încântați să urce diseara pe scenă alături de Radu Nechifor și alți 38 de artiști.

 

„Mă bucur să pot colabora cu artiști din toată țara și mai ales din Sibiu, acest oraș care m-a adoptat din punct de vedere artistic și muzical, ținând cont de numărul mare de concerte pe care le-am avut aici de-a lungul timpului. M-a onorat încă de la început propunerea lui Radu de a colabora pentru acest eveniment și sunt de părere că este un concert care trebuie susținut. Mi se pare extraordinar ca un artist să poată fi atât de versatil și să poată îmbina atâtea genuri muzicale”, a declarat George Miron.

 

Ozana Barabancea se afla pentru al doilea an la rând în Sibiu pentru acest concert. „Este o onoare și o plăcere sa revin în Sibiu și anul acesta. Vreau să cred ca familia artistică a lui Radu Nechifor m-a adoptat. Ce face el pentru Sibiu este foarte util. Noi, ca artiști, trebuie sa educăm polulația, iar tineretul are nevoie de astfel de exemple” spune solista.

 

Sand-artistul Ana Munteanu a venit pentru acest concert de la Chișinău. „Pentru mine este o colaborare extraordinară și mă bucur să găsesc în România oameni deosebiți. Ma bucură foarte mult artiștii ca Radu care îmbină muzica și cu arta plastică. De asemenea, pentru mine este foarte importantă partea energetică pe care o regăsesc la locul unui eveniment, iar aici, la Sibiu, am găsit foarte multă energie pozitivă. Sunt sigură că împreună putem face un lucru foarte frumos”, a declarat artista.

povestea naiului

Proiectul „Simply The Best – Povestea Naiului” este inițiat de naistul Radu Nechifor. ” Pentru mine Povestea Naiului reprezintă suma muncii unei întregi echipe de mai bine de 10 luni. Pentru mine personal, această poveste și acest eveniment înseamnă tot ceea ce reprezintă și naiul pentru mine de cânt am început să cânt la acest instrument: cum mi-a schimbat viața și percepția asupra muzicii, deschiderea față de toate aceste genuri muzicale, de 18 ani, de când cânt. Concertul conține foarte multe surprize și sper că sibienii vor fi alături de noi în număr mare”, spune naisul.

 

Pop-rock-ul va fi reprezentat în această seară de una dintre cele mai iubite formații din România – Direcția 5, iar reprezentantul clubbing-ului va fi DJ-ul sibian MT-Jay.

 

Din păcate, artistul de folclor Ioan Bocșa a anunțat în această dimineață că nu mai poate participa la acest concert din cauza unor probleme medicale. Acesta va fi înlocuit de soliștii de muzica folclorică Sergiu Cipariu și Ovidiu Olari, bine cunoscuți iubitorilor de muzică folclorică.

 

Evenimentul începe la ora 20:30 și este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu