o șoferiță din sibiu a lovit o minoră cu mașina și a fugit de la locul accidentului

Accidentul a avut loc marți seară în jurul orei 19:30 pe strada Titu Maiorescu din municipiul Sibiu. Vionvată de producerea acestuia este o tânără de 23 de ani, care a fugit de la locul faptei.

În data de 22 iulie, în jurul orelor 19,30, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că la Spitalul de Pediatrie LUTHER din municipiul Sibiu se află internată o minoră în vârstă de 15 ani din municipiul Sibiu, care afirmă că este victima unui accident rutier petrecut în data de 21 iulie a.c., în jurul orei 23,00, pe strada Titu Maiorescu din municipiul Sibiu, când, aflându-se pe partea carosabilă, a fost acroşată de către un autoturism condus de către o femeie, care, ulterior, a părăsit locul producerii evenimentului.

În urma investigaţiilor efectuate, a fost identificată conducătoarea auto, o sibiancă în vârstă de 23 de ani. Aceasta este în prezent cercetată penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

 

Ultima oră

Comentariul meu