video foto accident grav pe dn1. un autocar atlassib s-a răsturnat la mohu. șapte persoane au fost rănite! (imagini impresionante)

Accidentul a avut loc pe DN1 în dreptul localității sibiene Mohu pe sensul de mers dinspre Sibiu către Brașov. Șoferul autocarului ce aparține firmei Atlassib a declarat polițiștilor că un pneu a explodat și din această cauză bus-ul s-a răsturnat.

Un autocar al firmei Atlassib a avut parte de o explozie a unui pneu pe partea dreaptă față, iar șoferul a pierdut controlul asupra volanului.

Au urmat câteva clipe de groază pentru cei 21 de pasageri, care se întorceau în țară din Germania, Spania și Italia.

Autocarul s-a răsturnat pe partea dreaptă și toată lumea a zburat pur și simplu de pe scaune.

”Nici nu am apucat să ne dăm seama ce se întâmplă. Ne-am trezit unii peste alții. Am simțit cu am zburat de pe scaun. Eu nu am pățit nimic, dar alte șase persoane acuzau că au dureri. Unii la cap, alții la mâini, picioare, toarace. A fost groaznic. Muțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viață”, a povestit un pasager care venea din Italia și mergea la RM. Vâlcea.[nggallery id=1046]

Șapte răniți

În urma accidentului șase persoane au fost rănite ușor, iar un minor este mai grav rănit și este internat la Spitalul Județean Sibiu.

”Este vorba în total de șapte victime care au necesitat ingrijiri medicale, din care trei victime au fost transportate de urgenta la UPU Sibiu (doi adulti si 1 copil) si patru victime li s-au acordat ingrijiri medicale la fata locului, acestea refuzand transportul la spital”, spun cei de la ISU Sibiu.
Date firnizate de ISU Sibiu.

Poliția continuă cercetările

Deocamdată polițiștii așteaptă ca autocarul să fie pus pe roți, pentru a stabili cu exactitate dacă explozia unui pneu este într-adevăr cauza reală a acestui accident. ”Deocamdată se fac cercetări pentru a stabili cu exactitate care sunt cauzele ce au dus la producerea acestui accident rutier”, spune Bogdan Maxim, de la Biroul Rutier al IPJ Sibiu.

Traficul pe DN1 s-a desfășurat cu greutate în zona în care a avut loc accidentul, dar fără a fi nevoie ca acesta să fie blocat complet pe nici unul din cele două sensuri de mers.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu