Studentul roman de la Facultatea de Medicina din Cluj care a murit cu iubita sa in avionul Malaysia Airlines prabusit in Ucraina, isi dorea sa descopere un tratament pentru cancer.

Potrivit ziarului Toronto Star, familia studentului A. A., care locuieste in oraselul canadian Ajax, “este devastata” in urma mortii acestuia.

“Iubea oamenii, voia sa faca cercetare la finalul facultatii si sa gaseasca un tratament pentru cancer. Fiul meu a fost inspirat sa studieze medicina de bunica sa, care a fost medic pediatru”, a declarat tatal studentului pentru publicatia canadiana.

El a spus ca fiul sau si prietena acestuia mergeau in vacanta in Bali, Indonezia, pentru a sarbatori terminarea anului II de la UMF Cluj.

“Planuiau aceasta vacanta de cateva luni. Era vacanta lor de vis in Bali”, a mai spus tatal.

La randul sau, sora cea mare a tanarului a spus ca acesta iubea plajele si drumetiile in aer liber.

“Isi dorea sa fie un artist, voia sa fie arhitect si atunci a vrut sa devina doctor, chiar voia sa schimbe lumea”, a subliniat sora tanarului, care a adaugat ca ultima oara cand acesta a fost acasa, in Canada, a fost de Craciun, anul trecut.

Sora studentului a declarat pentru un alt ziar canadian, CityNews Toronto, ca a vorbit cu acesta chiar inainte de imbarcarea in avionul care pleca din Amsterdam spre Kuala Lumpur.

“Era in aeroport si era asa de entuziasmat ca vor pleca in vacanta pentru ca planuiau asta de >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu