nepoata lui cioabă a plecat din nou de acasă cu ahmed cuceritorul. fata a părăsit sibiul!

In urma cu cateva luni, Manuela, nepoata regelui Cioaba, a innebunit tiganimea, atunci cand a fugit de acasa pentru un barbat.

Desi minora, fata de vita regala a lasat totul in urma, fara sa se gandeasca la consecinte! Familia a cautat-o cu politia timp de o saptamana, apoi, cand a fost gasita, ea a fost nevoita sa stea o vreme in “custodia” celor de la Protectia Copilului.

nepoata lui cioabă a plecat din nou de acasă cu ahmed cuceritorul. fata a părăsit sibiul!Culmea e ca in momentul in care a fost adusa la parinti, ea le-a spus acestora ca nu vrea sa mai traiasca deloc cu ei, ci cu Ahmed, iubitul sau! Imediat, Manuela a fost exclusa din comunitate si lasata sa plece la barbatul ei, cu mentiunea ca nu mai are sprijinul familiei.

Manuela nu a fost insa afectata de decizie, dimpotriva, s-a mutat cu Ahmed si, acum, traieste cu el o poveste de dragoste cu happy-end! Mai mult, fara sa ii pese de nimic, ea si-a postat si poze cu iubitul, apoi, le-a spus prietenelor ca este mai fericita ca oricand!

sursa: wowbiz.ro

Ultima oră

Comentariul meu