spionaj video | dna îl vrea din nou în arest

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție solicită ca Ilie Carabulea să ajungă din nou în arestul Poliției Capitalei, după ce omul de afaceri a găsit un sistem ingenios să păcălească legea.

Milionarul a instalat un sistem video de monitorizare, prin intermediul căruia vedea tot ce se întâmplă la Carpatica Asig, fără să părăsească domiciliul. În acest fel, Ilie Carabulea vedea tot ce fac inculpații și martorii din dosarul în care este acuzat că a mituit un membru al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), pentru ca acesta să îi furnizeze informații din interiorul ASF, pe tema controalelor programate la Carpatica Asig, dar și pentru ca acesta să influențeze deciziile Autorității în ceea ce privește acțiunile cu impact asupra societății sale de asigurări.

Carabulea este acuzat acum de procurori că a încălcat în mod repetat dispozițiile instanței în legătura cu măsura arestului la domiciliu, pentru că, prin intermediul camerelor de supraveghere, a luat legătura cu inculpații și martorii din dosar.

Ilie Carabulea a fost arestat preventiv acum aproape patru luni (pe 30 ianuarie) fiind acuzat că prin intermediului unui fost angajat (Marian Mârzac, fost director general al Carpatica Asig, firmă din holdingul controlat de Carabulea) a influențat acțiunile Autorității de Supraveghere Financiară. Condusă de Dan Radu Rușanu, ASF a ”ignorat” mai multe nereguli ale societății de asigurări controlată de Ilie Carabulea. Acesta este acuzat prin rechizitoriu de două infracțiuni de cumpărare de influență, două infracțiuni de dare de mită sau instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, printre altele. (sursa: turnulsfatului.ro)

Tags: carabulea arest, carabulea ilie, DNA carabulea, Nova TV, NovaTv, spionaj video

Del.icio.us

spionaj video | dna îl vrea din nou în arest

TweetThis

spionaj video | dna îl vrea din nou în arest
>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu