afacerile familiei vonica, pierderi de peste 500.000 de euro în doar o lună

Sinuciderea lui Ilie Vonica a avut efecte neasteptat de proaste asupra imperiului pe care familia acestuia îl deține. Faptul că principalul ”motor” al afacerii Polisano, Dana Vonica, a stat în spatele gratiilor, a făcut ca pierderile financiare ale grupului să fie de peste 500.000 de euro, în numai o lună.

lie Vonica si-a pus capat zilelor in urma cu o luna si jumatate imediat dupa ce sotia lui, Ioana Dana, a fost arestata si inchisa pe timpul anchetei in scandalul retetelor false de la Spitalul Oncologic Fundeni.

De atunci, averea de sute de milioane de euro a familiei a inceput sa fie administrata de fiica omului de afaceri si, in ciuda primelor masuri luate, ea a inceput sa se cam risipeasca.

“Scandalul pare sa fi afectat reteaua farmaceutica a milionarului sinucigas, vanzarile au scazut… Pe undeva, este normal, caci retinerea Danei Vonica a fost ultramediatizata si lumea este acum neincrezatoare! Degeaba se chinuie Loredana, mostenitoarea averii, sa actioneze intr-un mod in care sa para ca nu s-a intamplat nimic! Pana acum, rezultatele nu sunt prea bune. De altfel, se pare ca la un calcul facut la finalul acestei luni, s-a ajuns la concluzia ca pierderile au fost de aproximativ jumatate de milion de euro”, au spus persoane apropiate familiei pentru WOWbiz.ro.

afacerile familiei vonica, pierderi de peste 500.000 de euro în doar o lunăTocmai din acest motiv, se incearca foarte mult in ultimele zile ca Dana Vonica sa fie lasata acasa de judecatori si anchetata in stare de libertate.

“Ea este sufletul afacerii, stie tot ce misca si este absolut necesar sa revina la spital si in fruntea imperiului. In plus, moartea sotului a afectat-o si este distrusa. Vrea sa ii faca si pomenile crestinesti si sa ii puna cate o lumanare la cimitir”, au spus aceleasi surse.

afacerile familiei vonica, pierderi de peste 500.000 de euro în doar o lunăLa moartea sa, antreprenorul sibian Ilie Vonica a lasat un imperiul medical in jurul distribuitorului de medicamente Polisano, ajuns al treilea jucator de pe piata, cu afaceri anuale de peste 300 mil. euro.

Succesiv, el si-a dezvoltat propria fabrica de medicamente, Polipharma Industries din Sibiu, doua spitale private, ambele la Sibiu, cinci clinici generaliste în Sibiu, Bucuresti si Otopeni, centre de fertilizare in vitro si reteaua de farmacii Reteta, cu peste 80 de puncte de vanzare.

In plina criza, Ilie Vonica ajunsese cel mai puternic roman din industria de sanatate si cel mai bogat sibian. Construita inca de la inceput ca o afacere de familie, mostenirea lasata de medicul sibian generează anual venituri de peste 350 milioane euro.

sursa: wowbiz.ro

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Si tot ca niste adevarati profesionisti, postati o poza din acelasi tomberon care-si zice wowbiz, cu o domnisoara, draguta altminteri, dar care nu-i Loredana!
    Asta demonstreaza doua lucruri: lipsa de profesionalism din partea voastra (rusine!!!) si discretia in care traieste aceasta familie (toata stima pentru ei).