fiul lui dorin cioabă se însoară. nuntă ca în povești la sibiu pentru odrasla regelui internațional al romilor!

Dupa ce se va termina doliul dupa Florin Cioaba, fiul sau intentioneaza sa faca un eveniment in Sibiu, despre care sa vorbeasca toata Romania.

Surse din preajma lui Dorin Cioba sustin ca acesta vrea sa faca si nunta, dar si botez in familia sa cat mai curand.

fiul lui dorin cioabă se însoară. nuntă ca în povești la sibiu pentru odrasla regelui internațional al romilor!fiul lui dorin cioabă se însoară. nuntă ca în povești la sibiu pentru odrasla regelui internațional al romilor!“Vinerea trecuta, nora lui a nascut doi printisori, iar tata socru a urgentat lucrurile in privinta casatoriei! Astfel, dupa 18 august, cand se va implini un an de la moartea regelui Florin Cioaba, va organiza o petrecere mare in oras. Bogdan, fiul lui, se va insura in fata lui Dumnezeu cu Andreea si isi va crestina si gemenii, iar la evenimentul care se va tine la un restaurant de cinci stele din Sibiu vor participa peste 500 de invitati, de la capete regale ale rromilor pana la personalitati autohtone, poate chiar si presedintele Romaniei”, au spus apropiati de-ai lui Cioaba.

fiul lui dorin cioabă se însoară. nuntă ca în povești la sibiu pentru odrasla regelui internațional al romilor!fiul lui dorin cioabă se însoară. nuntă ca în povești la sibiu pentru odrasla regelui internațional al romilor!fiul lui dorin cioabă se însoară. nuntă ca în povești la sibiu pentru odrasla regelui internațional al romilor!Casatoria fiului sau cu Andreea il bucura foarte mult pe Dorin Cioaba. “Fata este pe placul familiei, desi inca este minora! Andreea este foarte frumoasa si placuta, nu iese din cuvant, in plus, a adus pe lume doi copii care vor mosteni coroana”, au mai spus prietenii lui Cioaba pentru  WOWbiz.ro.

Ultima oră

Comentariul meu