bărbat din sibiu prins când încerca să țepuiască o femeie din buzău

Duminică, în jurul orei 13.00, o patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău, în timp ce se afla în serviciul de patrulare în centrul civic al municipiului Buzău, s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat a acostat o femeie sub pretextul de a comercializa la un preţ modic o bijuterie din material galben ca fiind din aur.

 

Imediat, jandarmii din cadrul patrulei l-au legitimat pe individ, stabilind că are de 38 ani şi este din judeţul Sibiu. În urma controlului corporal preventiv efectuat, asupra suspectului s-au găsit 13 verighete din material galben care au fost ridicate în ve­derea confiscării.

Suspectul le-a relatat jandarmilor că la rândul său a achi­zi­ţionat verighetele de la o altă persoană în scopul revânzării şi că a recurs la această activitate pentru că nu are o altă sursă de venit. În cauză, jandarmii au întocmit acte de constatare susceptibile săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, actele fiind înaintate structurilor abilitate pentru finalizarea cercetărilor.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Buzău recomandă populaţiei să nu încurajeze acest gen de comerţ ilegal şi atrage atenţia asupra riscurilor la care se expun cei care achiziţionează astfel de bunuri din alte locuri decât cele special destinate.

Sursa: stradadebuzau.ro

Ultima oră

Comentariul meu