video un adolescent a zăcut mort timp de 12 zile într-o curte din sibiu

Dramă în sânul unei familii din Sibiu. Copilul pe care l-au dat dispărut la poliție a fost găsit mort în curtea unui imobil părăsit de pe strada Viitorului din oraș. Acolo a fost la furat de cupru cu un prieten și s-a electrocutat.

Alin Fiți a plecat de acasă în data de 27 iunie, alături de un prieten de al său. Cei doi adolescenți au mers pe strada Viitorului, cu intenția să fure cupru de la un transformator din aceea zonă.

După ce au spart ușa transformatorului, cei doi au intrat înăuntru, iar Alin a încercat cu un patent să desfacă firele de cupru.

Băiatul nu și-a dat seama că prin acestea încă mai circulă curent și a fost electrocutat mortal.

CITIȚI ȘI: Motociclist accidentat mortal pe DN1 la Cristian

Amicul cu care era a observat că prietenul lui nu mai mișcă și în loc să alerteze autoritățile, a preferat să îl scoată afară și l-a lăsat întins în fața ușii.

Polițiștii l-au căutat între timp pe adolescentul dat dispărut, dar căutările au fost fără rezultat.

Abia după 12 zile, când au făcut presiuni asupra amicului acestuia, el a mărturisit că băiatul a murit și l-a lăsat să zacă acolo mort.

VEZI SI: VIDEO ACCIDENT SPECTACULOS la ”Cireșica”. O Skoda a lovit în plin alte trei mașini

Părinții copilului sunt revoltați de gestul prietenului său și de faptul că acesta l-a lăsat pe Alin să stea mort preț de aproape două săptămâni și fără să spună nimănui adevărul.

CITIȚI ȘI: VIDEO FOTO Doi șoferi au murit și o mașină a luat foc pe DN1 între Cristian și Săcel (IMAGINI DURE)

”L-a luat pe fiul meu să se ducă să fure. El nu știa nimic. Să se facă dreptate! Vreau să se facă dreptate pentru copilul meu! Dacă nu eu fac dreptate dacă nu face legea. El e în libertate și copilul meu îl mănâncă viermii aici” a spus Dorina Fiți, mama băiatului care a murit electrocutat.

A murit electrocutat

Polițiștii instrumentează acum cazul și din primele cercetări se pare adolescentul de 15 ani a murit electrocutat.

DE CITIT: VIDEO CU CAMERA ASCUNSA – Metodă nouă de dat ȚEPE la Sibiu

”Cercetările sunt continuate de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul minorului. Din primele cercetări și din primele concluzii ale medicului legist, decesul a survenit ca urmare a unui electroșoc”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=NaO_jSeNKc0″]

Ultima oră

Comentariul meu