live video se redeschide maternitatea din sibiu. vezi în direct de la ora 11.00 pe ora de sibiu

Veste bună pentru sibieni, dar mai ales pentru femeile care se pregătesc să nască. Maternitatea Spitalului Județean Sibiu a fost complet renovată și va fi oficial redeschisă începând de azi.

Potrivit datelor oferite de reprezentanţii spitalului, suma totală alocată pentru reabilitarea completă a blocului Materno-Infantil din cadrul SCJU Sibiu prin programul de finanţare europeană gestionat de minister se ridică la aproximativ 24 de milioane de lei.

Astfel, în cadrul maternităţii Sibiu vor funcţiona 42 de saloane cu grup sanitar propriu şi cu un total de 83 de paturi, trei săli de operaţii, şapte săli de naşteri, trei saloane ATI neonatalogie, trei săli ATI prematuri, trei saloane de Terapie Intensivă pentru femei şi cabinete pentru personalul medical. Lucrările la Maternitatea din Sibiu au început în 24 iulie 2011.

Astăzi 8 iulie 2014, ora 11.00, la SCJU Sibiu, are loc o conferință de presă privind inaugurarea unei părţi a maternităţii pentru care s-a încheiat procesul de reabilitare şi modernizare.

La conferința de presă va particip Ioan Cindrea, Președintele Consiliului Judeţean Sibiu precum şi alți invitați.

După conferința de presă va fi făcut un tur al Maternității. Ora de Sibiu vă prezintă în premieră în direct cum arată noua maternitate și conferința de presă.

VEZI ÎN DIRECT CONFERINȚA DE PRESĂ ȘI CUM ARATĂ MATERNITATEA ÎN PLAYERUL DE MAI JOS DE LA ORA 11.00

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Degeaba au inaugurat niste paturi… ca din film asta reiese… o sa fie si aia si cealalta…. deci nu sunt la data inaugurari… problema este …… NU EXISTA ECOGRAF la spital… femeile nu se pot duce sa-si faca un consult. daca esti insarcinata trebuie sa te duci la particulari. nu asista la nastere doctorul care te-a tinut sub observatie 9 luni … astea sunt niste probleme grave… la un oras de 100 de mii de locuitor nu se poate asa ceva