nicolas cage este bunicul unui mic roman!

Nicolas Cage a devenit bunic, dupa ce sotia de origine romana a fiului sau Weston, Danielle Cage, a nascut un baietel, informeaza contactmusic.com.

Lucian Augustus este primul copil al cuplului Weston si Danielle Cage.

“Lucian Augustus Coppola Cage s-a nascut pe 1 iulie 2014, la ora 3.14 pm”, a declarat pentru revista Us Magazine un purtator de cuvant al cuplului.

Fiul lui Nicolas Cage, Weston, in varsta de 23 de ani, si sotia acestuia au ales numele copilului cu cateva luni inainte de nastere.

“Lucian este un nume din Romania, de unde vin, iar Augustus este numele bunicului lui Weston”, a declarat Danielle Cage in luna februarie.

“Numele lui (al bunicului, n.r.) este August. In admiram foarte mult, a fost extrem de inteligent, un geniu”, a spus la randul sau Weston, care este fiul lui Nicolas Cage din relatia acestuia cu Christina Fulton.

Nicolas Cage, aflat la a treia casatorie, mai are un fiu de opt ani, Kal-El, cu actuala lui sotie, Alice Kim.

Actorul Weston Cage, nascut in 1990, a jucat in filme precum “Traficantul de arme/ Lord of War”, “Iadul se dezlantuie 3D/ Drive Angry” si “Corbul/ Raven” (2010). Este casatorit cu scenarista Danielle Cage din 11 noiembrie 2013 si a mai fost casatorit o scurta perioada cu cantareata Nikki Williams.

In februarie anul acesta, Nicolas Cage a revenit in Romania pentru a lucra la filmul “The Dying of the Light”, in regia lui Paul Schrader, care spune povestea unui agent CIA ce incepe sa isi piarda vederea in timpul ultimei sale misiuni. Filmarile pentru aceasta productie au loc in Bucuresti si la studiourile Castel Film, conform imdb.com.

In 2010, actorul a filmat in Romania pentru filmul “Ghost Rider – Spirit of Vengeance”, care a fost lansat in 2012.

In cei peste 30 de ani de cariera, Nicolas Cage a realizat peste 40 de >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu