video foto doi șoferi au murit și o mașină a luat foc pe dn1 între cristian și săcel (imagini dure)

Un grav accident de circulație a avut loc joi după amiază între Cristian și Săcel. Două autoturisme s-au tamponat pe DN1, iar una din mașini a luat foc. În urma impactului ambii șoferi au decedat, iar un pasager a fost grav rănit. Accidentul s-a petrecut într-o zonă în care atunci când plouă asfaltul devine extrem de alunecos.

Un microbuz a intrat pe contrasens și a lovit frontal o mașină de teren.

Mașina a derapat, iar șoferul a pierdut controlul volanului și nu a mai putut redresa autoturismul.

Imediat după tamponare mașina de teren a luat foc.

CITITI SI: Benzinarul Pavel Ghișe de la Ana Oil trimis în judecată într-un dosar cu prejudiciu de 56 de milioane de euro

Ambii şoferi au murit, cel din microbuz, pe loc, iar cel al autoturismului de teren, în maşina celor de la SMURD, care au încercat zadarnic să îl resusciteze.

VEZI SI: VIDEO ACCIDENT SPECTACULOS la ”Cireșica”. O Skoda a lovit în plin alte trei mașini

Martorii spun că ploaia a pus umărul decisiv la producerea accidentului.

DE CITIT: VIDEO CU CAMERA ASCUNSA – Metodă nouă de dat ȚEPE la Sibiu

Din cauza vremii. Uite ce face viteza excesivă. E dureros. E tragic ce s-a întâmplat”, a povestit un martor, vizibil afectat de cele întâmplate.

Șoferi încarcerați în mașini

În ciuda faptului că au ajuns rapid la locul accidentului, cei de la ISU nu au putut face mare lucru pentru cei doi șoferi. accident3

Ambii erau încarcerați și mașina era în flăcări la sosirea pompierilor.accident (2)”Am fost anuntati de producerea unui accident pe DN1. Am intervenit cu patru autospeciale pentru descarcerarea a două persoane și stingerea unei mașini incendiate. Toată operațiunea a durat aproximativ o oră” a declarat plutonier major Midirgan Mihai – ISU Sibiu.accident (1)Rănitul dus de urgență la spital

Bărbatul care a fost rănit a ajuns la Urgență la Spitalul Județean Sibiu.accident (3)”Un bărbat a ajuns la UPU Sibiu și a fost preluat de medici. După primele investigații se pare că este vorba de suspiciuni de luxație a umărului stâng și fractură a brațului stâng. El a suferit și contuzii la șold și femurul drept”, a spus Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Sibiu.

Viteză neadaptată la condițiile meteo

Politia a stabilit ca principală cauza a producerii accidentului, neadaptarea vitezei de către soferul microbuzului într-o zonă cu carosabil umed și pe o ploaie torențială.accident (4)”Autoturismul marca Opel care se deplasa din direcţia Sebeş spre Sibiu nu adaptează viteza la condiţiile de trafic şi condiţiile meteo, respectiv ploaie torenţială, carosabil umed. Șoferul pierde controlul asupra direcţiei de deplasare, intră pe contrasens, în coliziune cu autoturismul marca Nissan Navaro. accident (5)

În urma coliziunii a rezultat decesul ambilor conducători auto şi vătămare corporală a pasagerului faţă dreapta din autoturismul Opel”, a explicat Dănuţ Popa, de la Serviciul Rutier Sibiu.[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=57dmv5Ok89A”]

Traficul în zona accidentului a fost blocat total mai bine de două ore, timp în care circulația a  fost deviată pe autostrada A1, Săliste – Sibiu.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=fx6EbxQ-m4w”]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. CONDOLEANTE FAMILIEI DACA AVETI NEVOIE DE UN SPRIJIN FINANCIAR PT INMORMANTARE CONTACTATI-MA LA NR. 0765773189