elevi sibieni eliminați de la bac pentru că au fost prinși copiind
Foto Arhivă

Trei candidați la examenul de Bacalaureat 2014, au fost eliminați de la proba scrisă la Limba și Literatura Română. Cei trei au încercat să copieze cu telefonul mobil.

Este vorba de doi candidați de la Colegiul Tehnic Independența din municipiul Sibiu și unul de la Școala Națională de Gaz din Mediaș.Cei trei au fost eliminați din examenul de Bacalaureat.

elevi sibieni eliminați de la bac pentru că au fost prinși copiind

CIFRELE ZILEI LA BACALAUREAT 2014 SIBIU:

  • 2217 candidaţi prezenţi la această probă scrisă;
  • 82 absenţi;
  • 3 eliminaţi : 1 candidat de la Liceul Tehnologic Şcoala Naţionala de Gaz Mediaş, promoţia curentă, a fost surprins în timpul examenului cu telefonul mobil asupra lui şi 2 candidaţi de la Colegiul Tehnic „Independenţa” Sibiu, ambii din promoţiile anterioare (2012, 2013), unul a avut telefonul mobil asupra lui iar celălalt a fost prins cu o sursă de informaţie scrisă.

”Cei trei candidaţi care au încălcat metodologia de organizare şi desfăşurare a examenului de bacalaureat şi-au recunoscut fapta şi, în consecinţă, conform metodologiei de bacalaureat în vigoare au fost eliminaţi din examen”, spune Profesoara Livia Creţulescu, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică