video doi bărbați împușcați de administratorul unei livezi la dobârca

Doi bărbați din Dobârca au fost împușcați în picioare cu o armă de vânătoare de către administratorul unei livezi de cireși din aceeiași localitate. Cei doi au fost internați noaptea trecută la Spitalul Județean Sibiu.

În data de 24.06.2014, în jurul orelor 23,00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu a fost sesizat despre faptul că două persoane din localitatea Dobârca au fost împuşcate în zona picioarelor de către administratorul livezii de cireşi din localitatea Dobîrca.

Din primele cercetări la faţa locului, s-a stabilit faptul că R. S. de 42 de ani şi J. G. de 63 de ani, ambii domiciliaţi în satul Dobîrca, au pătruns fără drept în livadă, de unde au încercat să sustragă cireşe, fiind surprinşi de către administratorul fermei pomicole, pe care l-au ameninţat şi au încercat să îl lovească.

S-au ales cu dosare penale

Administratorul avea asupra sa o armă de vânătoare cu care a tras două focuri, rănindu-i pe cei doi în zona picioarelor, după care aceştia au fugit, ulterior solicitând intervenţia unui echipaj SMURD care i-a preluat de la domiciliu şi i-a transportat la Spitalul Judeţean Sibiu în vederea acordării de îngrijiri medicale. ”Pe numele celor doi au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, iar administratorul fermei este cercetat penal pentru uz de armă letală fără drept. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz”, spune Elena Welter, de la IPJ Sibiu.

Internați la SCJ Sibiu

Răniții au ajuns noaptea trecută la Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu. ”Cei doi au fost împușcați de către un localnic din Miercurea Sibiului.  Bărbatul de 63 de ani a fost diagnosticat cu plagă împuşcată membru inferior stâng iar cel de 45 de ani cu plagă împuşcată la nivelul membrului inferor drept şi leziuni la nivelul genunchiului şi coapsei.  Aceştia au primit îngrijiri medicale de specialitate în UPU şi au fost internaţi pe Secţia Clinică Chirurgie II.  Starea lor nu este gravă”, spune Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la SCJU Sibiu.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=65D3zg2jehs”]
 

Ultima oră

Comentariul meu