agenda culturală sibiu: ”astra film festival” primește 300.000 de lei. ”întâlnire cu presa” a primit 50.000 de lei

Cele șase proiecte selectare pentru finanțare în sesiunea a II-a a Agendei Culturale, primesc în total 670.000 de lei. Evenimentul ”Întâlnire cu Presa” a celor de la A.I.O.S primește 50.000 de lei, în timp ce Astra Film Festival primește un suport financiar de 300.000 de lei.

Consiliul Local Sibiu va aproba joi finanțarea pentru cele șase proiecte aprobate în cea de a II-a sesiune de finanțare prin Agenda Culturală 2014 a municipiului Sibiu.

În total este alocată suma de 670.000 de lei, iar banii se împart în felul următor.

Cea mai mare sumă merge către Fundația Astra Film, pentru organizarea „Festivalului Astra Film”, respectiv 300.000 de lei.

Universitatea Lucian Blaga a primit 200.000 de lei ca să organizeze evenimentul ”Toamnă Studențească”, iar Focus Festival a primit ca și anul trecut suma de 90.000 de lei pentru organizarea festivalului cu același nume. Classic Junior Festival și un proiect al celor de la Muzeul Brukenthal au primit câte 15.000 lei.

50.000 de lei pentru ”Întâlnire cu Presa”

Unul din evenimentele care au primit finanțare este ”Întâlnire cu Presa”, un eveniment ce va avea loc în luna octombrie.

”Va fi un fel de expoziție de presă. Printre altele vom organiza și întâlniri între reprezentanți din mass-media locală și oameni de afaceri, dar și cu reprezentanți ai instituțiilor din oraș precum și cu oameni care citesc, ascultă, privesc și vizionează produsele oferite de presa din Sibiu”, spune Tudor Popa, din partea Asociației pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu.

tabel agenda culturala

Ultima oră

Comentariul meu