imaginea inspaimantatoare cu care cia vrea sa sperie copiii de reteaua terorista al-qaida! foto

CIA face tot ce ii sta in putere pentru a dezmembra reteaua terorista Al-Qaida folosind de la drone, sateliti, ofiteri sub acoperire pana la informatori si dispozitive de monitorizare, iar noua metoda pare a fi o papusa demonica.

  • PRIMUL FILM DESPRE UCIDEREA LUI OSAMA BEN LADEN, DIFUZAT LA TV! VEZI VIDEO
  • IMAGINI SOCANTE CU EXECUTIILE A ZECI DE MILITARI IRAKIENI CAPTURATI DE GRUPAREA SIIL, AFILIATA AL-QAIDA!
  • PLANURILE RETELEI TERORISTE AL-QAIDA: ”TREBUIE SA ELIMINAM CRUCEA … PURTATORUL CRUCII ESTE AMERICA”! VIDEO
  • MAI MULTE ATENTATE IMPOTRIVA UNOR TRENURI DE MARE VITEZA DIN TOATA EUROPA SUNT PLANUITE DE RETEAUA AL-QAIDA!

Din 2005, CIA a dezvoltat un program pentru crearea unei figurine infatisandu-l pe liderul terorist Osama Bin Laden.

Figurina de 30 centimetri avea chipul acoperit cu un material care in apropierea unor surse de caldura se dezlipea, dezvaluind un chip demonic, pictat in culoarea rosie, cu linii faciale negre si ochii verzi.

Papusa de la cartierul general

Aceasta figurina trebuia sa-i sperie pe copiii pakistanezi si pe parintii lor, transmitandu-le ca Osama Bin Laden este un demon.

Desi CIA a anuntat ca a renuntat la aceasta operatiune, cel putin o figurina mostra este depozitata la cartierul general al agentiei din LangleyVirginia, scrie Washington Post.

Papusa Bin Laden, fabricata in China

Programul a avut numele de cod “Devil Eyes” si pentru realizarea lui CIA a consultat cei mai importanti jucatori din industria de jucarii. Donald Levine, fostul director al companiei producatoare de jucarii Hasbro a fost implicat in crearea figurinei.
Cu o experienta de aproape 60 de ani in industria de jucarii si cu o vasta retea de contacte in industria de profil din China, Levine s-a folosit de contactele sale pentru a fabrica aceste figurine Bin Laden in China.
Distribuite in Pakistan

O persoana, care avea informatii directe despre derularea acestui proiect in China, a precizat ca >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu