nebunia nestiuta a lui hitler. ce plan diabolic vroia sa puna in aplicare!

Hitler era obsedat de ideea de a readuce la viata animale care au disparut in urma cu peste 9.000 de ani si apoi sa le vaneze alaturi de generalii din armata sa.

Un nou documentar dezvăluie metodele pe care nazistii le foloseau pentru a readuce la viată vacile sălbatice Auroch, care ajungeau la 2 metri inăltime si aveau coarne uriase, scrie dailymail.co.uk.

Procedeul era supravegheat de Herman Goring, seful vânătorilor din al treilea Reich si al doilea om sub comanda lui Hitler, care a studiat documente antice si picturi rupestre despre Auroch, specia de vaci uriase care trăise in Europa in urmă cu mii de ani.

Goring a plănuit să creeze aceste animale in grădinile zoo, apoi să le ducă in pădurile din Polonia.

”Aceasta era doar o parte din planul nazistilor de a-si crea istorie si credibilitate fată de poporul german. Pentru Goring vânătoarea era una dintre cele mai importante activităti umane si isi imagina că va popula teritorii intinse din Europa de Est cu acele animale. Vânatul acelor animale era provocarea supremă pentru Goring”, a declarat Toby Thacker, profesor de istorie modernă europeană la Universitatea Cardiff.

Citeste continuarea pe caplimpede.ro

Ultima oră

Comentariul meu