Iker Casillas arunca manusa: Acest grup nu merita un astfel de final, cerem iertare fanilor

Capitanul reprezentativei Spaniei, Iker Casillas, a declarat ca grupul de jucatori spanioli nu merita un astfel de final, dupa ce campioana mondiala en-titre a fost eliminata inca din faza grupelor la turneul final din Brazilia, informeaza cotidianul As.
De asemenea, el a cerut iertare fanilor pentru eliminarea de la CM.

“Cerem iertare fanilor, dar trebuie sa stie ca am incercat totul pentru a le aduce bucurie si de aceasta data. Suntem singurii responsabili si suntem foarte suparati. Este o lovitura foarte grea. Nu cred ca este momentul sa vorbim despre schimbari. Suntem jucatori care avem peste 30 de ani, selectionerul va lua decizii si noi le vom respecta. Nu stiu daca a fost ultimul meu meci la nationala. Acest grup nu merita un astfel de final. Acum trebuie sa incercam sa jucam cat mai bine cu Australia. Nu avem ce face, trebuie sa privim inainte si sa felicitam Chile, a jucat foarte bine. Cand nu ai noroc asa se intampla. Nimeni se astepta la asa ceva, dar asta este fotbalul. Acum patru ani am trait partea pozitiva, acum pe cea negativa”, a declarat Casillas.

Formatia Spaniei, campioana mondiala en-titre si dubla detinatoare a titlului european, a fost eliminata inca din faza grupelor la Cupa Mondiala din Brazilia, dupa a doua infrangere consecutiva in grupa B, scor 2-0 cu echipa statului Chile, care, alaturi de Olanda, accede in optimile competitiei.

>>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu