super performanță pentru fotbaliștii de la interstar sibiu

Grupa 2001 a clubului Interstar incheie sezonul 2013-2014 pe locul 4 in Romania, dupa ce ieri la Academia de Fotbal de la Buftea, echipa pregatita de Florin Bratian si Horatiu Bara Graeff a pierdut finala mica a Campionatului National de juniori „D” la penalty-uri , in fata gruparii Forex Brasov.

Dupa expirarea timpului regulamentar de joc, scorul a fost nul 0-0. Emotiile au fost mari , iar Moga , Standima si Negrea au ratat de la punctul cu var.

Meciul s-a jucat sub privirile multor oameni din fotbalul romanesc si nu numai , premierea echipei  fiind facuta de insasi presedintele FRF, Razvan Burleanu.
Cu o zestre de 48 de puncte si 118 goluri marcate in sezonul actual din judetul Sibiu, eliminand in barajul interjudetean pe cei de la Kinder Sg Mures, iar apoi in turneul zonal pe CSS Corabia (campioana nationala din 2011 si 2012), Electrica Timisoara (campioana din 2013) si CFR Cluj (locul 5 in Romania in sezonul trecut) si eliminand in semifinale pe LPS Banatul Timisoara , Interstar Sibiu 2001 se opreste in finala mica a competitiei, fiind invinsa in acest sezon doar de SC Vaslui , nimeni alta decat castigatoarea campionatului 2013-2014, echipa ce a invins ieri pe Academia Hagi dupa executarea loviturilor de departajare.
Cu 21 de victorii, 3 egaluri si o infrangere din 25 de meciuri jucate in acest sezon,FC INTERSTAR SIBIU ocupa pozitia a patra in Romania la sfarsitul editiei 2013-2014 a Campionatului National de Juniori D.
„Este ceva deosebit. Am fost aproape de o mare performanta. Locul patru in tara este o mare realizare . In trecut echipele Interstarului au mai obtinut astfel de clasari. Acest rezultat ne obliga la mai mult pe viitor.Suntem mandri ca am dus numele Sibiului intro finala de Campionat National. Nu putem fi suparati ca am pierdut dupa penalty-uri. Acolo este loterie. Am reprezentat clubul si orasul cu succes si pentru asta suntem fericiti. Felicitam copiii , a caror munca a fost deosebita si multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi in acest sezon.” au declarat imediat dupa meci , antrenorii echipei

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu