cătălin măruță gazdă la festivalul casei tale de la sala transilvania

Cel mai mare târg din Transilvania, dedicat casei, va avea loc la sfârșitul lunii iunie, la Sala Transilvania. Între 20 și 22 iunie, zeci de firme și companii își vor expune materialele pentru construcția, amenjarea și decorarea locuinței, a curții și a grădinii în cadrul Festivalului Casei Tale. Gazda primei ediții a evenimentului va fi cunoscuta vedeta TV, Cătălin Măruță.

Peste 10.000 de sibieni sunt aşteptaţi să treacă pragul Festivalului Casei Tale în cele trei zile ale evenimentului.

Organizatorii mizează pe interesul crescut al sibienilor pentru acest domeniu, cât și pe elementul de unicitate şi noutate al evenimentului, dar, mai ales, pe multitudinea de oferte speciale şi preţuri atractive special pregătite pentru vizitatori.

La Sibiu, oferta de servicii din domeniul imobiliarelor este una foarte bogată. Din păcate însă, fie că eşti în căutarea unei chirii, a unei locuinţe de vânzare sau, pur şi simplu, în căutarea celui mai bun producător de mobilă sau a celor mai bune soluţii de instalaţii sanitare, de cele mai multe ori toate aceste acţiuni cer consum de timp şi energie, iar rezultatele nu sunt cele aşteptate. De aceea, credem că un festival de acest gen, care îi va aduna într-un cadru comun pe cei mai buni producători şi prestatori de servicii din acest domeniu, va fi foarte bine primit de publicul întreg”, spune Alexandru Koşman, managerul Festivalului Casei Tale.

Companiile vor putea să își expună ofertele pe o suprafață de 2.000 de metri pătrați. La intrare, care va fi gratuită, fiecare sibian va primi câte un bilet care va avea o serie, și va avea șansa de a participa la tombola Festivalului Casei Tale. Premiile vor fi oferite de companiile participante.04sala transilvania

Cătălin Măruță va fi prezent la prima ediție a festivalului. El va fi cel care, în ultima zi a Festivalului Casei Tale, va extrage biletele câștigătoare.

La prima ediție a Festivalului Casei Tale sunt așteptate aproximativ 60 de firme.

Festivalul Casei Tale va avea loc între 20 și 22 iunie, la Sala Transilvania.

 

Ultima oră

Comentariul meu