Fizioterapeutul Gary Lewin, care s-a ranit la glezna in timp ce se bucura pentru golul inscris de Daniel Sturridge la meciul cu Italia, la Manaus, va rata restul turneului final al Cupei Mondiale, informeaza bbc.co.uk.

“In timp ce se bucura pentru golul inscris de Sturridge el a sarit, a aterizat pe o sticla cu apa si si-a dislocat glezna. A fost foarte dureros. Gary a fost dus la spital. Pentru el, Cupa Mondiala s-a terminat”, a declarat tehnicianul Roy Hodgson.

Un purtator de cuvant al federatiei engleze a declarat ca in delegatia Angliei de la CM se mai afla un fizioterapeut, Steve Kemp.
Reprezentativa Italiei a invins, sambata, la Manaus, cu scorul de 2-1 (1-1), selectionata Angliei, intr-un meci contand pentru prima etapa a grupei D a Cupei Mondiale din Brazilia.

Pentru Italia au marcat Marchisio ’35 si Balotelli ’50, iar pentru Anglia a inscris Sturridge ’37.
Imediat dupa marcarea golului Angliei, fizioterapeutul echipei engleze, Gary Lewin, in varsta de 50 de ani, a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce s-a accidentat in momentul in care s-a bucurat alaturi de jucatori si de staful tehnic.

>>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu